.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с училището

Здрасти, пичове!

Имам един проблем с даскалото ми - мразя го адски много и смятах тази година да се махна (завърших 8ми клас).
    Говоря за Ту Ес, но няма значение.

Та идеята ми беше да вляза в НПГПФ, с приравнителен изпит, бях се обадил в училището и ми бяха отговорили, че такъв изпит ще има за някоя от специалностите комп.графика и графичен дизайн, само че се оказа накрая, че такъв изпит няма да има...И сега проблема ми е, че не знам какво да правя.

Питам се...Има ли някакъв начин, да ме приемат в някое училище с изобразително изкуство или графичен дизаин или комп.графика СЕГА?
    Защото смятам, че вече е късно, а наистина НАИСТИНА искам да се махна от сегашното ми училище!
    Всякакви съвети ще бъдат полезни ..

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Пробвай в 1 СОУ ”ПЕНЧО П. СЛАВЕЙКОВ ”, Художествената, НУИИ " Илия Петров "
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Проверих ги, никое не върши работа....

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Пич, виж сега.. проучи кои училища предлагат това, което ти търсиш. Звънкаш, питаш дали има свободни места и в случай, че има: дали ще можеш да държиш изпит и да си при тях. Всяко даскало иска ученици, пари им носим все пак. Та просто дали има свободни места (дали някой се е преместил, изключили са го и т.н.) Разбра ме кво искам да ти кажа, успех
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Това и смятам да направя, но уви - без късмет...

Иначе се чудя, 10то и 144то училище, хубави ли са?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си