- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов без секс или секс без любов ?
Кое би просъществувало по-дълго ?
Изживели ли сте нещо подобно и ако да.. споделете как беше ?
П.п извинявам се ако има такава тема , но това е въпроса над който размишлявам днес![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Любов без секс. Предпочитам да съм влюбена в човека, той да изпитва същото към мен и да се радваме на компанията си. Пред това да се потим като катерици.
според мен любов без секс може да изтрае по-дълго, а при секс без любов... чак любов не, но може би някаква ужасно силна тръпкав крайна сметка доста често се случва
![]()
Секс без любов съм правила- привличане, страст, тръпка... Поддържахме си и приятелски отношения. Хубаво беше!![]()
зависи на колко години си
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кое би просъществувало по-дълго ? Любов без секс Но всъщност едното без другото не върви. (Говоря за по-сериозните връзки). Дали секса ще е на преден или заден план,си решават двойката.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Любов без секс.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
тук си е прав тузаро.Първоначално написано от tuzaro
Секс без любов има, нарича се " секс за 1 нощ "... лошото обаче е, че понякога от едната страна изпитва нещо.
Любовта без секс не мога да я разбера, сигурно съществува, но наистина си зависи от годинитe.
Любов без секс не се нрави особено... там където има любов ще има и физическо привличане, страст, което неминуемо води до секс.
По-скоро секс без любов. Ако си знаеш гьола всички ще са доволни. (:
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
секс без любов
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
секс + физическо привличане . Без обвързване , привързване, и всичко в пакета.
Платоническото чесане реално не те... чеше физически, което е проблем .
Но реално и то доставя голям кеф, и аз си имам една негова форма , която харесвам![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Секс без любов.
Любов без секс не може да изтрае кой знае колко дълго,просто защото където има любов и физическо привличане,рано или късно се стига и до секс.Вече казаха по-горе.
Не си представям да съм с някого, когото обичам, следователно да го искам и да сме цял живот на държане за ръчичка. Не си падам по мазохизма.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Двете неща взаимно се допълват и за мен лично не могат да съществуват отделно. Поне не могат да съществуват трайно.
Sh@d0w:
"Любов без секс не може да изтрае кой знае колко дълго,просто защото където има любов и физическо привличане,рано или късно се стига и до секс.Вече казаха по-горе."
съгласна
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Любов без секс според мен. Ама това всичко е "да си представим, че...", нали? Ако не - съжалявам авторе...
[color=cyan]според мен и двете зависи само от човека който ще срещнеш
Rikity-сестричка
Секс без любов е почти невъзможно за една жена ... защото колкото и секс да има , все някога тя ще го пожелае за нещо повече от секс играчка![]()
Да напълно съм съгласен,пък и това естественият ход на нещата,тъй като където има физическо привличане ще има и секс и любов.Първоначално написано от dimitar_ak
Нда.Първоначално написано от elysunny
А и аз съм фригидна, мразя секса и всичко свързано с него, така че нямам никакъв проблем с любовта без секс.
Разбира се, това са хипотетични ситуации. Не могат да се случат в реалността, освен ако не си намеря мъж с ниско либидо, който да мрази секса и да предпочита просто да си чуруликаме и да изпитваме оная.. вътрешна връзка или к'вото е там. А да намеря такъв мъж изглежда напълно невъзможно! : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно съгласна.Първоначално написано от onestar