Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от UNITED2
Да бе,в момента съм с Андроид 2.3,бива си го но пред iOS не струва нищо...
Айфона беше с толкова приятен интерфейс,толкова бърз (не,че андроида е бавен) толкова приложения ( и при Андроид не са малко ) толкова хубави игри (и при андроид има някои) толкова добър дисплей ...
Искам си го паак
Само,който е имал iPhone знае какво бижу е той и преди него всичко бледнее,а след него ти се иска да се застреляш задето си го махнал
Купи си iPhone дори и да е 2-ра употреба !!!
Дано никой не забеляза,колко жалък изглежда андроида със сравненията,които му направих..
Аз пък бях с айфон 4 но го махнах след 1 седмица заради галакси с 2. Галакси С 2 има също приятен интерфейс(има такива неща като 7 начални екрана с мн уиджети, живи уолпейпъри, тъй че интерефейса му е по-хубав, а и може с 1 клик да го смениш целия), по-бърз беше от айфона откъдето и да го погледнеш(все пак най-бързия телефон в света), относно приложенията и игрите всичките до 1 му тръгват без проблем(макар че за айфон има повечко като брой), игрите почти всичките ги има и играя онлайн с други айфонаджии, дисплея е къде къде по-добър от тоя на айфона(супер амолед плюс е номер 1 в света като дисплей), та айфона е скучен, ограничен, без много опции и възможности(а не ща да го джейлбрейквам), галаксито с андроида е най-фунцкионалното устройство пълно с всякви нови технологии които ги няма при айфона.
Xperia Neo също е добър, макар че не е като галаксито, та ви препоръчвам само андроид, ултимативната ОС, докато на айфона ОС-а си има твърде много недвусмилици. Андроид е за всеки, почти няма недоволни от него.
А ако някой има айфон 4, да го продава, да вземе малко пари и да си купи галакси с 2, най-добрия смартфон в света, с най-добрия дисплей(и то не малък както е на айфона), най-добрата full hd камера, най-бързия, най-функционалния и т.н. А бъдещето е в Андроид.
Докато на айфона браузъра не мога да подкарам половината флаш клипчета, от браузъра на галаксито директно гледам full hd 1080p клипове от който и да се сайт
Ааа така няма да се разберем
Сравняваш ми iPhone 4 с Galaxy S II моля ти се,не съм тъп..
iPhone 4 и Galaxsy S са конкуренция,когато излезе iPhone 5 тогава сравняваме двойката с него и ще си говорим за камери,дисплеи,интерфейси и щуротии
Първо Super amoled + е най добрия дисплей в света според... ТЕБ ?
Ретина е къде,къде по изчистен с тази резолюция направо цепи мрака,да super amoled + е по ярък в това няма спор но да сложиш стандартна резолюция за по малки екрани на това ЕКРАНИЩЕ си е направо гавра !
НО ето,че и аз правя твоята грешка,когато излезе iPhone 5 ще ги сравняваме...
Кой ти каза,че бъдещето е в Андроид ? Бъдещето НЕ Е в симбиан и WP7 това значи,че Е в iOS и Андроид,и двете ОС се развиват шеметно и са много успешни,като за сега iOS е по развита ОТ КЪМ ПРИЛОЖЕНИЯ !
Да интерфейса при андроид е с много повече възможности но тук става въпрос за вкус,на мен ми е писнало от разхвърлените интерфейси на SAMSUNG ( имах WAVE II ) Sony Ericsson и т.н
iPhone ме кефи именно заради изчистения си интерфейс а ако искаш разхвърлен има сумати начини за модернизиране
Да,галакси S II е най бързия телефон в света,но на път е iPhone 5
Да не забравяме,че iPhone 4 е телефон от 2010 и производителността му си е достатъчно голяма,докато GALAXY S II е от тази година и то от преди няколко месеца
И какво,като е най бързия телефон в света,като има по малко игри и приложения от,колкото iPhone ? Може iPhone да не е най бързия но игрите,които се правят са специално оптимизирани за него и си вървят перфектно повече са от колкото за андроид,така де,питам те какъв е смисъла от това да имаш най бързия телефон в света,който има същите та и по малко екстри от по бавен от него ?
[ Никой да не ме разбира погрешно,GALAXY S II е невероятна машина,най добрата на пазара в МОМЕНТА от устройствата с Android ]