.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Повече от фен Аватара на DeHu

Летни преживявания

Хора,бях на море с една голяма компания и няколко пъти спах с 1 пич,който е малко по-голям от мен.Работата е там,че винаги се получаваше супер неловкото на сутринта и нямаше много какво да си кажем...Скоро се върнахме и аз нещо много си мисля за него,а не мисля,че може да излезе нещо сериозно(даже и телефоните не сме си разменяли).Работата е там,че наистина ми се струва свястно момче и сега не знам какво да правя.Предполагам,че най-добре ще е да забравя,обаче идва най-интересното-той ми беше първия и дори не разбра(даа,мина доста добре,никаква кръв ).Таа въпросът е да му пиша ли или да не се занимавам

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тая морска сол ви изпива мозъците.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Не е от морката сол

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, според мен нищо не губиш да му драскаш по скайп или фейсбук по приятелски, пък каквото стане. Но не възлагай надежди, според мен, де.

П.С. Ако си това на аватара ти - яко тату и имам същото медальонче
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Било е само лятно увлечение. Нищо повече.
    Лошо, че той ти е бил първия -.-
    И все пак намери някакъв контакт с него ако толкова много искаш да сте заедно.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз на твое място не бих таила надежди за връзка с пич, с когото сме поомачкали така случайно чаршафите няколко пъти и с когото нямам какво да си кажа по светло.
    Надали той гледа с добро око на теб, след като си се дала "без бой".
    Дори и да приемем, че имате връзка, ти би се съмнявала, дали той ти е верен. Той също е много вероятно да се съмнява в теб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Абе аз не съжалявам,че ми е бил първия.Така или иначе не смятам,че е нещо кой знае какво.Сега като прочетох какво съм написала наистина мога да си отговоря сама на въпроса Все пак благодаря де

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да,наистина лошо,че той ти е бил 1-вия.Отбелязал е едно завоевание на морето,нищо повече не е било за него,щом след това дори е нямало какво да ти каже

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Хубаво че не съжаляваш че той ти е първия,то няма и смисъл все пак станалото станало.Пиши му ,пък каквото стане,по-добре да знаеш какво би станало отколкото да се чудиш.

Супер фен Аватара на elysunny
    щом имаш желание, давай, нищо нее губиш

НЕ се занимавай, по какъвто и да било начин, колкото и да ти се иска. Само време и нерви ще загубиш от цялата работа. По-добре остави нещата, както са си, за да си запазиш хубавия летен спомен.

Пиши му. Може пък и да стане нещо.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Да,наистина лошо,че той ти е бил 1-вия.Отбелязал е едно завоевание на морето,нищо повече не е било за него,щом след това дори е нямало какво да ти каже
    Пък и за какво момче ще отиде на море с момичета, ако не прави сeкс с тях Ако искаше нещо да се получи.. щеше да ти и потърсил отдавна.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Щом няма какво да си кажете, нещата са ясни. Пък и малко връзки, започнали по този начин, се превръщат в нещо стабилно.

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Морето разкрепостява хората съдя по мене си Не пречи да си пишете .Пък виж нещо излезе
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си