- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво да правя ?
Пребивали са те :O Ако аз живеех този живот не знам какво можеше да им се случи на така наречените ми родители, само да докопам ножНо в момента не мога да си го представя, защото много обичам моите родители, въпреки че са разведени. Но все пак искам да ти се извиня, защото така по един или друг начин пак ти става гадно. Та по темата. Бори се. Не се самоубивай. Приеми го като най-голямото предизвикателство в живота си. Последното ниво в най-любимата ти компютърна игра (пр.). Няма начин да се откажеш. Няма връщане назад. Прави им на пук. Те може би това искат - да се самоубиеш. Да им се махнеш от главата. Само че, ако те го направят ще стане зле за тях. В никакъв случай не се самоубивай. Казах ти го вече - те може би това искат (колкото и неприятно е да го чуеш). Ако те бият още веднъж, 1 синина да имаш, преглеждаш по възможно най-бързия начин темата, която ти показаха по-горе и звъниш на всички възможни номера. Нямаш си представа какво може да стори законът с родителите ти. Радвам се, че поне имаш няколко истински приятели. Понякога те са по-важни дори и от цялата рода. Мисли си какво ще им е на тях, ако се самоубиеш, не какво ще им е на родителите ти. Както виждаш, дори 1 непознат може да бъде изключително мил с теб. Животът тепърва започва, не се отказвай
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."