- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя
Моля ви недей те да казвате веднага колко съм зле и да не мисля за това !Значи аз съм нямала гадже и до сега дори не ми е правело впечатление. Това наскоро се промени! Проблема ми е, че сестра ми постоянно ми се бърка в личното пространство и не мога да изляза някъде и да бъда с някой без тя да разбере. Разбирам любопитството й и съм говорила с нея за това, но тя не престава да ми се бърка. Ако има някой с подобен проблем като СЕСТРА нека сподели как се справя с него
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
И къде е връзката между любопитната ти сестра и това,че нямаш бойфринд?
Притесняваш се че сестра ти ще разбере за връзката? И евентуално ще те базика или нещо от рода...?
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
На колко години сте... ти и сестра ти...
"Няма да се откажа от нещо красиво, само защото може да е трудно! " ( Listen to Your Heart)
Посетете моя блог!
Ще е хубаво да споделиш възрастта ви. Не, че нещо, но взаимоотношенията на сестрите зависят доста от възрастта.
Първоначално написано от cigarettekisses
Връзката е там, че сестра ми (11) разправя на всички всичко и се подиграва и трябва да се внимава в нейно присъствие какво се говори и какво се прави че после "цели град знае", т.е. няма начин да стане да имам бойфренд. Лигави се и се подиграва... просто дразнещо и развалящо взаимоотношенията !! Правела го е и с други хора
![]()
![]()
почти на 15 съм
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Сори, ако съм ви изгубила времето.. исках да видя има ли хора със сестри като мене ама май не се изразих като хората![]()
Believe in Yourself !!!
На 11 и си позволява така да се държи с теб?![]()
Сори, ама очевидно си й дала повод да си мисли, че с теб такива неща ще й минават.
П.С Имам брат,по-малък е от сестра ти,ама знае къде е границата шега-досада.
Ще ме извиняваш, ама какво очакваш? Да си говориш за секс с 11 годипната си сестра? Какво ти пречи тя? Хващаш си гадже и и праскаш игнора. Тя е на 11 малка е, нормално е да се подиграва. Просто и прасни игнора. Като пораснете и двете, отношенията ще се променят. Но 11 и 15 е прекалено смешна възраст. Неможеш да очакваш тя да разбере, че неможе да се подиграва и че някой ден и нея ще я сполети същото. Просто и прасни игнора. И все пак незнам...защо търсиш оправдание със сестра си, за това, че нямаш гадже?казах "прасни и игнора" туу мъч таймс...
Знам, знам.. Аз не й се меся във връзките ... по принцип доста се караме с нея за простотии, но не й личи да й пукаПървоначално написано от jeezloxxy
Направо ме побърква това човече
Believe in Yourself !!!
Просто и аз това мисля... да спре да ми пука за глупости и мнението на другите !!! Мерси все пак, че помогнахте .. Хващам пътяПървоначално написано от Luidgie
![]()
Believe in Yourself !!!
Luidgie -добър коментар.
Не би трябвало да те интересува тя какво мисли.
Чакай, чакай... Тя е на 11 и вече има връзки?!Първоначално написано от FreshJuice
![]()
![]()
Каде изоставаш ти..Едно време ако на 11 си се целувал си беше голямо постижение...сега имат Връзки и на 12-14 е вече време да се чукатПървоначално написано от autumn666
![]()
Поколенията отиват към по зле ... :X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Божичко..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ти сама си си го направила.Искаш да кажеш,че не можеш да се справиш с 11-годишна,я недей така.Покажи й до къде може да стига шегата и къде трябва да спре![]()
кво лошо има да знаят че си имаш гаже, аз като си хвана и сам се хваля на целия град![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
извинявай, ама тя е на 11 и на кого толкова може да раздрънка - на другите 10-11 годишни от кварталабооожичко, какъв срам наистина
![]()
и като си по-голямата не би ли следвало ти да я гавриш и да я поставяш на мястото и?! интересно ми стана като, че на 11 имала връзки и реакцията ми беше О.О филмираш се жестоко, защото те пере хормона - пречела ти тя на "бойфренда" той ще да е един бойфренд...![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Квото си си го надробила, такова ще си го сърбаш. Кат си мекушава и й даваш да ти се бърка, чукай си главата.![]()
Пък и кво са тюхкаш, че си нямаш приятел? Ти 15 нямаш... айде, гледай си училището най-добре, за всичко има време.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
каза момичето на колко?Първоначално написано от xPafx
![]()
REGGAE BOOM <3
Няма значение на колко е, щом коментарът й е напълно верен.Първоначално написано от antifashionshit
Comprende?
А ти кво толкова правиш в нейно присъствие, че това после да е повод да си нямаш гадже?
Иначе, строй я малко, не й позволявай да ти се качва на главата. Бъди манипулаторка, извърти нещата в твоя полза![]()
![]()
На мен и двете на 11 ми се виждате.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от LeprikonA
Недей така, че... тия малките... бях попаднала на един дневник на сестра ми с най-добрите й приятелки. Пишеха си там глупости. Та мойта се беше опитала да се направи на интересна, като беше написала, че съм ходила в предишния си приятел по 5-6 часа и сме правили секс, че съм пиела и Ясмин. А аз нито едното правех, нито другото тогава![]()
Хващаш я тая малката натясно и я научаваш да си знае мястото. Като ти каже нещо на въпреки, й отговори, че ти поне си имаш приятел или че тя сигурно не знае къде му е устата на нейния, камо ли да го е целувала.