Направих грешка и се нядявам да ми помогнете да я оправя!
Здравейте Преди около седмица се скарах с най-добрата ми приятелка и седях в нас почти не излизах.. Казах за това на една друга моята т.н. приятелка и тя ми каза ако искам да излизам с тях .. Излизахме около 3 дни и с приятелката ми се сдобрихме .. Аз бях излязла с тази т.н. приятелка и още 4 момичета.. Моята приятелка доиде и аз отидох с нея до 1 магазин и тези приятелки бяха седнали в 1 заведение за бързо хранене и нямаше място къде да седнем.. И отидохме на 1 пейка и си говорихме.. после двама наши познати (могат да се нарекат приятели) дойдоха на наща пейка (забравих да спомена, че като отивахме да седнем някаде едното от момчетата ни каза по добре не се връщайте и една друга моя "приятелка" каза хахаха направо ги нагласи и някви такива подобни .. с тази моя "приятелка" сме от детската градина но тя много много не ме обича....) и седяхме говорихме си и после дойде тази моя "приятелка" кадето не ме обича много,много... почна да ми се заяжда нещо...Ние я питахме каде са другите и тя каза, че са си тръгнали... после бях постнала 1 публикация в фейсбук и всички почнаха да ми казват използвачка ... бля бля и такива..Разбирам, че до някаде сгреших и сега не знам как да попрявя нещата ..... МОЛЯ ВИ дайте съветии! )