- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кръвно налягане
Хора имам един въпрос ....
Онзи ден хванах летния вирус.Сега вече не ме боли коремът,нито повръщам,но главата ужасно ме боли нито аналгин,нито нищо не помага.Та на 14 съм и имам кръвно налягане 129/80.В нормата ли съм?Заради това ли имам такива болки?
Дайте ми някакви съвети моля Ви.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.![]()
спокойно и аз 12 годишна имам високо кръвно налягане и пия хапчета ама мн рядко![]()
![]()
![]()
Rikity-сестричка
Поразрови се в нета да видиш от какви храни и напитки го качваш толкова.
Аз си качвам моето с кока кола и 5-6 кафета. По същия начин виж как да го сваляш![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
аа не ми се отваряше нова тема : само да попитам днеска кръвното ми беше 117 на 82 тва нормално ли . не ям никви шоколади и не пия газирано щот съм на режим и ми се виеше свят . нормално ли е кръвното или ???
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !