.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Бал в дск - тип американски

Здравейте, значи с една фр искаме да направим нещо като американски бал и се чудим как да организираме всичко, ние имаме идеи но ако ми дадете и вашите ще съм мн благодарна : ))

еми лесно е голяма зала с осветление приятели от даскало с
    алкохол таци -манци
    Rikity-сестричка

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Само дето по американските филми не им дават алкохол
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Colouring
    Вие двете не можете сами да го организирате.Ако искате да използвате училището-предложете инициативата на учителите или го обсъдете на ученическия съвет.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Вие двете не можете сами да го организирате.Ако искате да използвате училището-предложете инициативата на учителите или го обсъдете на ученическия съвет.
    e да ще предложим първо на дириктора и вече ще видим какво да правим, искам предложения защото в нашето дск никога не се е правел такъв тип бал и за това : )

anonymous708973
    Guest
    Може да измислите тема.
    Цветни светлини и приглушено осветление - задълже.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Може да измислите тема.
    Цветни светлини и приглушено осветление - задълже.
    100 %, само дето се чудим каква да е темата.. може би нещо като "Нощ в облаците" или "Приказна нощ" и ще украсим салона с големи звезди, лампички и облаци от картон...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    много филми гледате бе
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    много филми гледате бе
    И аз съм на това мнение... Слезте на земята, в България сме...

И без тема може да стане... Иначе е добра идея, направете го във физкултурния салон, само ще ви трябва повече украса.

Вземете уредба/касетофон от г-жата по музика, при нея трябва да е училищния, после остава само да го свържите с някакви усилватели.

Също, нали знаете че ако искате да има някаква храна, вие ще трябва да я осигурите - няма начин училището да ви даде пари за това.
    Когато ние се опитахме да правим нещо такова, направиха малка реклама - всмисъл, говориха за това доста и после казаха, че който иска, може да присъства, само трябва да си вземе билет - който не беше много скъп, към 1 лев, и така се спонсорира цялата работа.

Хубава идея, но за жалост, доста трудно ще го направите.

SweetLuna7, мислиш точно като мен,, то и другите по-големи ученици ще ни помогнат

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    В Щатите 99% от случаите имат някаква тема. Когато аз завършвах темата беше "Нощ в Париж" и цветовете бяха черно и сребърно. Обикновено се прави във физкултурния и да, не само по филмите, а и в реална ситуация на американските балове няма алкохол. На моя имаше бисквити и плодов пунш.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си