.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Диета само за тийнейджъри

Здравейте!
    Днес, случайно открих една книга, но е чак от 2007г.
    Казва се "Диета само за тийнейджъри".
    И искам да питам, някой знае ли къде мога да я чета в интернет?
    В някоя онлайн библиотека или нещо друго.....
    Кой каквото знае нека каже.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    мисля, че google би ти помогнал опитай
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

уоу диета за тийнейджъри за пръв път чувам някак ми звучи "ТИЙНЕЙДЖЪРКИ АНОРЕКСИЧКИ"

Град
    Млечен път, Слънчева система, планета Земя, Континент Европа, Република България, София
    Тая книга я имам, всъщност не е лоша ама така и а не се стегнах да спазвам диетата. Иначе има хубави съвети, ако си решила да отслабваш - не знам дали е най-доброто, но определено е добро

Супер фен Аватара на HolyShit
    Диета само за тийн , а ? Еее и ако го пробва някой 20 годишен ще качи сигурно 50 кг !!! За това само за тийн,те нали работят телата на различен принцип на 19 и 20 годишните ... Смешна работа..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Диета само за тийн , а ? Еее и ако го пробва някой 20 годишен ще качи сигурно 50 кг !!! За това само за тийн,те нали работят телата на различен принцип на 19 и 20 годишните ... Смешна работа..
    Ами да различно работят.Всеизвестно е,че младият организъм много по-бързо редуцира излишните мазнини отколкото застаряващия,което се дължи на забавените метаболитни процеси при възрастните и по-бързите такива при младите

Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Ами да различно работят.Всеизвестно е,че младият организъм много по-бързо редуцира излишните мазнини отколкото застаряващия,което се дължи на забавените метаболитни процеси при възрастните и по-бързите такива при младите
    А това е според седмицата така ли ? Ае стига глупости... Всеизвестно било,че ви е лесно да ръсите тук изучени наизуст клишенца,дето не сте ги и разбрали ..

А това е според седмицата така ли ? Ае стига глупости... Всеизвестно било,че ви е лесно да ръсите тук изучени наизуст клишенца,дето не сте ги и разбрали ..
    хаха много добре съм ги разбрала.Не знам за какви седмици говориш,казвам ти,че един 16-18 годишен човек отслабва много по-бързо отколкото 30-40 годишен.Предполагам,че тая диета за тинейджъри е по-лека и не така натоварваща както диетите за възрастни хора,които се нуждаят от по-строг режим да отслабнат или просто до поддържат теглото си.

ПП:глупостите ги говориш ти.Това е все едно да кажеш,че сърцето на 80 годишен работи като на 6 годишно дете.Айде със здраве.

Явно не знаеш дори този период "тийн" от кога до кога е,до 19.. Никой не казва за 30-40 годишни,ама като наизуст е така..И не се старай да ми пишеш,няма смисъл

Явно не знаеш дори този период "тийн" от кога до кога е,до 19.. Никой не казва за 30-40 годишни,ама като наизуст е така..И не се старай да ми пишеш,няма смисъл
    Да забелязвам,че няма смисъл да споря с дървен философ,ама ми е в природата. 1-во ти направи сравнението м/у 18 и 20 годишния човек,което иначе никъде в темата не се споменава.Това изобщо нямаше никакъв смисъл,естествено,че 2 години не се отразяват по нинакъв начин,НО тук говорим,че диетата е предназначена за млади,а не възрастни организми,което само по себе си се подразбира от наименованието на книгата. Не виждам никакъв смисъл в коментарите ти в които не влагаш и грам логика...

ПП:Забележките ти относно степента на развитие на интелектуалното ми ниво ми минават през слабо интелектните ми женски полови органи.

Да забелязвам,че няма смисъл да споря с дървен философ,ама ми е в природата. 1-во ти направи сравнението м/у 18 и 20 годишния човек,което иначе никъде в темата не се споменава.Това изобщо нямаше никакъв смисъл,естествено,че 2 години не се отразяват по нинакъв начин,НО тук говорим,че диетата е предназначена за млади,а не възрастни организми,което само по себе си се подразбира от наименованието на книгата. Не виждам никакъв смисъл в коментарите ти в които не влагаш и грам логика...

ПП:Забележките ти относно степента на развитие на интелектуалното ми ниво ми минават през слабо интелектните ми женски полови органи.
    Диетата НЕ Е за млади хора , а за хора от 13 до 19 години .. Забележи обаче,че нямаш същите резултати и опит ,като моя , като говорим за залата , капиш ?

Аз я имам тази книга. То не е само диета, просто така се казва. Има много полезни съвети, упражнения, информация и т.н.

Ако има примерно меню,хвърли едно око и го препиши Или нейде из нета .. ;d

http://prikachi.com/images/555/3710555v.jpg
    http://prikachi.com/images/556/3710556V.jpg

Ако някой нещо от съдържанието го интересува конкретно, мога да снимам още

Може да трогне публиката с тия сърчица на всеки ред,ама примерни менюта не видях..

Супер фен Аватара на DesireToFire

Диетата НЕ Е за млади хора , а за хора от 13 до 19 години .. Забележи обаче,че нямаш същите резултати и опит ,като моя , като говорим за залата , капиш ?
    Ох, защо ти трябва да се заяждаш сега? Мисля че всеки може да схване, че не е точно от 13 до 19 и че ако си на 20 и 1 ден, не можеш да ги спазваш. Просто това заглавие е уж "по-готино", привлича повече внимание и прочие. Няма да го кръстят "Диета за млади организми". Сега като си гледам книгите пред мен и мога да ти кажа, че аз не знам някоя, която да е с точно заглавие, а и не и трябва. Въпросът е, че дребнавостта не е хубаво качество.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Е има примерни менюта, но те пак са със сърчица

Аз с един поглед на тази страница дето видях,пише няк'ва заблудена теория и нищо друго,а бе да има да си харчат парите някъде момите,че вече не ги побират джобовете на мъжетe им

Аз с един поглед на тази страница дето видях,пише няк'ва заблудена теория и нищо друго,а бе да има да си харчат парите някъде момите,че вече не ги побират джобовете на мъжетe им
    Може и да нямам постиженията ти в залата,но професията която изучавам е пряко свързана с нуждите на организма за правилното му функциониране и теорията си я знам.Подразни ме факта,че момичето пита дали знаете нещо за книгата а ти и се обесняваш дали организмите работели еднакво или не,което конкретно в случая не я интересуваше и коментарата ти беше неуместен и напълно излишен.Извинявам се на авторката,че и оспамих темата.

Личи си колко си образована,коментара ми бил "напАлно" излишен

О, извинявам се господин безгрешен,ама като няма какво да кажете си замълчете вместо да се хващате като удавник за сламка.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Айде без заяждания на дребно. Ти самият също не си Св. Правопис.

Въглехидратите (особеннo тези с висок ГИ) , не само не спомагат за горенето на мазнини , а подпомагат трупането на мазнини,заради високите нива на инсулин .

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да,ама не съм образован,аз тъп и як , як ,ама тъп ! Поздрави!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Забрави и досаден
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си