- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е програмата ми ?
Понеделник - Гърди и Бицепс
Вторник - Почивка
Сряда - Гръб и Трицепс
Четвъртък - Почивка
Петък - Трапец и Рамо
Събота - Почивка
Неделя - Крака и Корем
Добре ли е тази програма ? ще я правя с по-тежки килограми за натрупване на мускулна маса и ще започна Октомври, ще я правя някъде 10 месеца ?
Благодаря, мислех, че моята програма е добра но благодаря.
Защото писах в ФитнесБГ и ми я одобриха, но щом твоята е по-добра ще си я променя.
Благодаря, значи от моята програма никакъв ефект няма да има...![]()
почвам тази която ми даде тогава.
Добре, мерси.
Първоначално написано от mediumpimpin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Направи ли вече 40 санти ръка?![]()
![]()
Ако може да попитам за моята програма, понеже ходя с приятели и те са по опитни и ми казаха кво да правя:
Понеделник - Гърди
Вторник - Гръб и Трицепс
Сряда - почивка
Четвъртък - Бицепс и Трицепс
Петък - Рамо
Събота и Неделя - почивка
И сега се замислих дали няма да е по добре да работя по една програма, която аз си измислих (начинаещ съм :Д)
Понеделник - Гърди и бицепс
Вторник - Гръб и трицепс
Сряда - Рамо и Крака (може и корем)
Четвъртък - както в понеделник
Петък - както във вторник
Събота и Неделя - почивка
Така, че коя програма е по-добра - на приятелите ми, моята или нито една от двете :Д (в такъв случай ако може да ми препоръчате някоя по ефективна)
Живота е такъв, какъвто е!
tazi det ti si q mislil e po-zle, ama i drygata e zle, no e po-dobre ot tvoqta ;d mahni edin put triceps i dobavi kraka i korem i dai po4ivni dni kvi sa tiq da trenira6 po 5 dena
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тоест как ще стане? Ще съм ти благодарен да ми кажеш защото вече 3ти месец съм на програмата на приятелите ми![]()
5 поредни дни да тренираш и после 2 дни почивка? LOL! Защо не тренираш през ден?
Money
Is
A
Major
Issue
И двете програми са яко зле, ама тая на приятелите ти май повече.
сплитовете разглезват мускулите забрави това трениране за тяло. тренирай за сила щом си силен ще имаш и хубаво тяло
Добре ако може предложете някаква програма тогава, защото четох тази тема ->> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=382575 <<-
и много ме надъха и сега искам още повече да заякна![]()
Толкова много глупости не бях чел на куп в една тема....
Сплит системите са най-подходящи за средно напреднали и напреднали,тъй като по-често могат да се тренират мускулите,а не на 7-8 дни веднъж.Тренирай 3 към 1,2 към 1 или 3 към 1,3към 1 като в подреждаш мускулните групи от по-изоставаща,така ще дадеш приоритет на по-слабите такива.
Виж
Ясно ама може ли да предложите някаква програма (може и вашата, тренирам от 3 месеца), по която да тренирам.![]()
А може ли да си направиш твоя тема, а не да спамиш в моятаааа ?![]()
А, аз да попитам сега вие коя мислите че е по добре, моята или тази която mediumpimpin ми я препоръча с четиридневния сплит ?
топла или студенаПървоначално написано от Uncontrollable
За съжаление топла ;дд
Темата не е твоя, доколкото виждам, а мояПървоначално написано от jh97
![]()
Първоначално написано от jh97
![]()