- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турската русалка (въпрос за момичетата)
http://prikachi.com/images/972/3712972n.jpg
Разрових се малко из скрйиншотите ;д аз съм Netherfall...спомени спомени
Вики ти пък избяга от билярда така че сме квит ;d
Е Vayne е много добра по принцип. С два удара ги сваля, ако я нахраниш както трябва![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да и бтв тая игра бяхме нашия отбор 4ма щото тиймо лефтна и ги изнесахме 4в5 по-точно аз ги изнесах де
Vayne ми е second char-a ;d
Аз предпочитам AP. Karthus е много добър.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
най-нубския улти в цялата играПървоначално написано от Priceless
как се играе картус
влизаш в тийм мелето спамейки тия мините цъкаш си Е-то после цъкаш бариерата да не могат да избягат...умираш биеш ултито и взимаш киловете на съотборниците ти ;O
sux![]()
Karthus - nothing more than a R button.![]()
Hilary_![]()
Ще те видим![]()
ХАХА недей така, много съм добра![]()
Hilary_![]()
Начи станахме 4ма-аз,аурисс,прайслес и викито ако може да играе трябва ни още 1![]()
и той ли цикли лол ;OПървоначално написано от cranberry696
На бас че играе Tryndamare и се кефи че оунва под тауъра![]()
Ох, недей така. Триндамере е много много лош !
Hilary_![]()
Не е Оп стига да знаеш как да играеш срещу него ;д
един exsaust + kite докато е в улти - dead
Kite? Ignite ли имаш впредвид ?Щото аз видях как прави пента без да си ползва ултимейта.
Hilary_![]()
кайт значи да го държиш на разстояние от теб и в същото време да можеш да атакуваш ако се наложи
ест че прави пенти на low elo rate става мазало,щото идиотите не знаят какво да правятможе ли да си набие ултито и целия тийм ад седи и да си касти върху него xD
Кофата is the answer.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!