.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

мисли си,че съм го излъгала ;x

Здравейте...
    Проблема ми е сериозен,защото си мисли че съм го излъгала.
    Момче от мойто училище,3 години по голям,тази година му е последна и преди 2 дена ми призна че ме харесва и не съм му безразлична,и при мене е така. Дотук добре. Но тази седмица наще бяха в отпуска и вчера решиха да ходим на бунгало с едни наши роднини. Казах му,че тази седмица няма да може да излезем, или поне до събота и неделя защото тогава ще си идвам,но се прибрахме днеска. И той ми вика" брей че там и скайп ли има" и му казах че съм се прибрала и той си мисли,че съм го излъгала (тъй като той ми писа първи, но аз бях в банята) за да не излезем. А изобщо не е така... ;х Просто от известно време нямам свободно време,все му обещтавах само защото не исках да му откажа.Истината е,че наистина много го харесвам,много добро момче е ... а сега не знам какво да правя, не ми пише, пише разни глупости на профила си с цел да ми намекна "Че съм го излъгала" и ми е много гадно, а за нищо не съм го лъгала. Обясних му пак всичко, но той продължава да не ми отговаря и да си мисли,че не искам да излезем. Просто от известно време,нямам свободно време и все му отказавам. Не знам как да му го обесня. И предималко му написах .. "ти си решаваш дали искаш да се занимаваш с мене" и ми написа"ставам чао" уфф... какво следва да направя?! Да стоя и да чакам? Ами ако не ми пише? Как ще го погледна в очите,в едно училище сме постоянно се засичаме... и просто ми е много гадно,защото и той не ми е безразличен. Мерси за всички които го прочетоха и чакам вашите отговори.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Държи се като 12 годишно лапе

Не си длъжна да ходиш след него и да му се извиняваш,като иска да се цупи да се цупи,ще му мине и сам ще те потърси.Не му се хвърляй веднага да му ходиш по гайдата,защото само ще ти се качи повече на главата...

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Не знаеш ли къде живее,места,на които ходи.Изненадай го,би било адски мило.
    Или почакай малко да му мине.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Не си длъжна да му се обясняваш.
    Остави го малко намира, докато му мине

Голямо бебе .. Бих те посъветвала известно време да не му пишеш ,да не го търсиш.. лека игнорация .. и той сам ще те потърси ;р При мен винаги е действало ;рр
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Град
    Лом - София
    ДА вярно се държи като хлапе.Най много ме изуми това с посланията на профила си .... това съм го правил когато съм бил на 14-15 год....
    Щом ти няма доверие кво правите ? Без доверие нито приятелство нито връзка можете да започнете ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Супер фен Аватара на LeprikonA
    нали било от два дни, баси драмите вкарвате
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Какво бъдеще имаш с човек, който прави такива неща?
    Ако се надяваш с времето да се промени не се залъгвай..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Увлечение, увлечение.. щи мини. Няма смисъл да се измъчваш за един недорасляк. Кат иска - да са сърди. Теглиш една "мазна" и продължаваш.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За какво всички тръгнахте да обвинявате него ? Вярно е,че не бива да се държи така,но все пак може би наистина иска да се вижда с момичето,което харесва.
    Цитирай Първоначално написано от tit
    Просто от известно време нямам свободно време,все му обещтавах само защото не исках да му откажа.
    Обещавай само тогава,когато си сигурна,че ще го изпълниш. Обещала си му да излизате,но така и не сте го направи,и изведнъж като си заминала ,са му минали такива мисли през главата.Няма да те посъветвам да го игнорираш. А просто да поговориш с него и да му обясниш всичко. Покани го да излезнете някъде и да прекарате времето си заедно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на someonerandom
    Нормално е ако повече от 1-2 пъти му обещаваш нещо и постоянно отлагаш да реши,че се опитваш да го мотаеш.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Не знаеш ли къде живее,места,на които ходи.Изненадай го,би било адски мило.

съгласна съм с това, че не трябва веднага да му пишеш - в никакъв случай, така само ще реши, че постоянно ще ходиш по него каквото и да му хрумне. дай му лек игнор ден-два-три и той ще те потърси ;дд а ако не те потърси наистина е хубав и варианта с изненадата ..

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Може би ти си 4ти клас,а той -7ми,затова тази година завършва?

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Какво бъдеще имаш с човек, който прави такива неща?
    Ако се надяваш с времето да се промени не се залъгвай..
    напълно съгласна ! и да се оправите сега каква е гаранцията, че после пак няма да ти се сърди за същите неща ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си