Цитирай Първоначално написано от Noone95
Пo загубенящиност
1.JUSTIN BIEBER
2.MILEY CIRUS
3.JONAS BROTHERS
4.BRUNO MARS
5.SELENA GOMEZ
Зa мен са такаа
ОМГ!!!Абе що толкова го мразите Justin Bieber може ли някой да ми каже конкретна причина а?Той има сценично поведение,усмихнат е и има огромен талант.Но знаете ли аз ще ви отговоря,защо го мразите,защото е нещо много повече от вас всички.Той збъдна мечтите си , а само това може да направи един човек истински щаслив!!!Наричате го гей,защо????Забелязала съм,че всяко сладко момче,което смее да носи лилави кецове е гей!!Така ли??Емиии...ще ви кажа ,че 90% даже бих казала 99%,но хайде от мен да мине от момичетата харесват такива сладки момченца а не някви като вас,които го мразите!!!Наричате го лайно,защо??Е,сори на това не мога да отговоря,защото аз незнам какво имате предвит под лайно!!!Наричате го егоист!!Е,ЗАЩО?...ООО ДА ,защото дари 1 милион на Япония.Е като цяло мразите го ,защото е нещо повече от вас !!!Ако можете да ми докажете с нещо ,че е лайно,стиснат,гей и др. гадно нещо давайте де,ще ви изслушам простотиите!!!Аз пък заявявам,че JB е моят идол!!!!!Кой е съгласн с мен и кой не????
Когато сбъднете мечтите си и постогнете нещо толкова велико ,като него елате и заявете,че за вас той е лайно.Когато от нищото достигнете върха елата и заявете,че той е един лигло,който не може да пее.Когато постигнете нещо повече от него елате и говорете ,че вие сте повече от него,но иначе сте една смешка и просто го храните.