Привет на всички. По принцип цикъла ми е редовен 28 дни, но юни месец ми подрани с 2 дни, юли с 3 дни, а този месец с цяла седмица, което вече започва да ме притеснява. Допълнително си утежних ситуацията като този месец изпих 2 ампули витамин Ц и 2 ампули витамин К , по време на цикъла, за намаляване на течението и скъсяването му ( имах си причини да го направя въпреки, че знам следващият месец какви последици ще има ).
Другият проблем е, че напоследък доста често ходя до тоалетната ( верно, че пия бая течности и понякога кафе, но започвам да се притеснявам ), сутрин като стана ми се гади и ми се вие свят, имах и един случай да повърна дори. Освен това ме боли и глава, а и гастрита се обажда. Не знам дали това със световъртежа и главоболието се дължи на ниското ми кръвно налягане ( по принцип ми е такова ), но всичките тея симптоми на куп ме навеждат на мисълта да не съм бременна не дай си боже ( ползвахме презервативи и съм 98% сигурна, че не е имало скъсан, а и бях в менструация ). Ще се радвам ако и ThisIsMe си изкаже мнението, изглежда ми доста ерудирана в тази област на здравните проблеми.