.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Проблеми с цикъла - подранява редовно

Привет на всички. По принцип цикъла ми е редовен 28 дни, но юни месец ми подрани с 2 дни, юли с 3 дни, а този месец с цяла седмица, което вече започва да ме притеснява. Допълнително си утежних ситуацията като този месец изпих 2 ампули витамин Ц и 2 ампули витамин К , по време на цикъла, за намаляване на течението и скъсяването му ( имах си причини да го направя въпреки, че знам следващият месец какви последици ще има ).
    Другият проблем е, че напоследък доста често ходя до тоалетната ( верно, че пия бая течности и понякога кафе, но започвам да се притеснявам ), сутрин като стана ми се гади и ми се вие свят, имах и един случай да повърна дори. Освен това ме боли и глава, а и гастрита се обажда. Не знам дали това със световъртежа и главоболието се дължи на ниското ми кръвно налягане ( по принцип ми е такова ), но всичките тея симптоми на куп ме навеждат на мисълта да не съм бременна не дай си боже ( ползвахме презервативи и съм 98% сигурна, че не е имало скъсан, а и бях в менструация ). Ще се радвам ако и ThisIsMe си изкаже мнението, изглежда ми доста ерудирана в тази област на здравните проблеми.

ThisIsMe няма как да те прегледа през компютъра, дори да е лекар/ка..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Варна
    Наясно съм с това Просто бих се радвала ако и тя се изкаже
    Ще помоля да не се спами, темата ми е сериозна

Град
    Варна
    Up

Голям фен Аватара на fakesmiles
    аз бих казала да идеш на гинеколог ако се притесняваш
    знам,че не е полезен отговор и е близко до ума,но мисля че е най-доброто,което може да направиш

Голям фен
    Тест за бременност?
    Или всичко или нищо .

Град
    Варна
    Мога след една седмица чак. Нали имаше едно правило да се чака 14 дни и затова.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Колко време ти е МЦ? Водиш ли си календарче? Ако да- кажи продължителност на най-дългия и на най-късия.
    Някакви други здравословни проблеми да имаш- окосмяване/акне/мазна кожа/проблеми с теглото? Ендокринни нарушения да имаш? Ноктите ти чупял ти ли? Диария/запек имаш ли? А косопад?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Колко време ти е МЦ? Водиш ли си календарче? Ако да- кажи продължителност на най-дългия и на най-късия.
    Някакви други здравословни проблеми да имаш- окосмяване/акне/мазна кожа/проблеми с теглото? Ендокринни нарушения да имаш? Ноктите ти чупял ти ли? Диария/запек имаш ли? А косопад?
    28 дни течението продължава 7 дни
    Не Преди водех ама ....
    Други здравословни проблеми нямам.
    Ендокринни нарушения - не
    Ноктите ти чупял ти ли? - рядко
    Диария - не; запек - не
    Косопад - не

Град
    пространството на Дисе
    Ми 28 е златната среда. Явно има фактори, които ти го изместват към 25-26 дни.
    Аз си помислих да не би назад по календарчетата да имаш още подранявания и заради това да се тревожиш.
    Смятай опасните дни и се пази- презерватив+свършване отвън.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Дано не съм закъсняла много.Щом сте използвали презерватив и той не се е скъсал,изключваме възможността да си бременна,така че спокойно!
    Не може винаги да ти идва,като по часовник(дори и да имаш менструация от повече от 2 години).Поради това,че лятото се приемат повече течности ,е нормално по-честото уриниране.
    Това сутрешно гадене мисля,че се дължи на друго.
    Като казваш,че имаш хипотония,вземи мерки!
    Повече движение,разходки,шоколад, фикасен е и чаят от женшен,препоръчван точно на хора,страдащи от ниско кръвно налягане.

Град
    Варна
    Мерси за отговора. Поне да знам, че няма нужда да давам пари и за тестове за бременност.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Мерси за отговора. Поне да знам, че няма нужда да давам пари и за тестове за бременност.
    Те презервативите не се слагат за красота .При успешна контрaцепция,няма налична бременност.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблеми с цикъла - подранява редовно

Привет на всички. По принцип цикъла ми е редовен 28 дни, но юни месец ми подрани с 2 дни, юли с 3 дни, а този месец с цяла седмица, което вече започва да ме притеснява. Допълнително си утежних ситуацията като този месец изпих 2 ампули витамин Ц и 2 ампули витамин К , по време на цикъла, за намаляване на течението и скъсяването му ( имах си причини да го направя въпреки, че знам следващият месец какви последици ще има ).
    Другият проблем е, че напоследък доста често ходя до тоалетната ( верно, че пия бая течности и понякога кафе, но започвам да се притеснявам ), сутрин като стана ми се гади и ми се вие свят, имах и един случай да повърна дори. Освен това ме боли и глава, а и гастрита се обажда. Не знам дали това със световъртежа и главоболието се дължи на ниското ми кръвно налягане ( по принцип ми е такова ), но всичките тея симптоми на куп ме навеждат на мисълта да не съм бременна не дай си боже ( ползвахме презервативи и съм 98% сигурна, че не е имало скъсан, а и бях в менструация ). Ще се радвам ако и ThisIsMe си изкаже мнението, изглежда ми доста ерудирана в тази област на здравните проблеми.
    Описваш приемливо,
    забравила си да споменеш ВЪЗРАСТ, КИЛОГРАМИ, ДОЗИ!

след това "забравяне" написаните под поста ти мнения имат чисто "съчувствен" характер. Дори и за удивление - тези на Колегата "kalpazanka". Не е характерно такова недоглегждане....и точно заради пропуските нека огледаме безстрастно случая....странейки от моментната ми емоция дефинираща се като гняв!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ТОЧНО така!

Това бих питал и аз, но бих започнал с ВЪЗРАСТ, ТЕГЛО И ДОЗИ на упоменатите приеми?
    Хайде да не намъквам всичко литерно: по същество пациента е с ясен пол, НЕясна възраст, НЕясни килограми, приемал е НЕясно количество фармако активни вещества, ЗНАЕМ пола на пациента и неговата версия гравитираща около "страх от бременност" .

Правилата сама знаеш (когато не са известни точните количества приемано в/во се пресмята в/у максимума).

И се очертава една любопитна картина: "абе нищо ти няма щото нищо ти няма" - незащитима с нищо обективно теза.

На тази пикла и ИМА нещо и още как: самото поменаване на произволен прием на "С+К" е не симптоматично, ами очевадно!
    => част от оплакванията имат обективна база, други - не, но не забравяй логото на един литературен герой - д-р Хаус "пациентите ВИНАГИ лъжат", което пък и дори твоите Родители са имали повод да докажат пред теб.

Следваме нишката: на стандартните въпроси следва все стнадартно "охи" =не.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Дано не съм закъсняла много.Щом сте използвали презерватив и той не се е скъсал,изключваме възможността да си бременна,така че спокойно!
    Не може винаги да ти идва,като по часовник(дори и да имаш менструация от повече от 2 години).Поради това,че лятото се приемат повече течности ,е нормално по-честото уриниране.
    Това сутрешно гадене мисля,че се дължи на друго.
    Като казваш,че имаш хипотония,вземи мерки!
    Повече движение,разходки,шоколад, фикасен е и чаят от женшен,препоръчван точно на хора,страдащи от ниско кръвно налягане.
    Чест и почитания Госпожо (предполагам сте Жена),

но написаното от Вас е тотална ГЛУПОСТ и пълно безумие!

до Авторката на темата: Моме, ТЕСТ ЗА БРЕМЕНОСТ!!!! и
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВТОРИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕНОСТ след прозоречният период"!!!

Град
    Варна
    batkodoki не та знам какъв си и що дириш тука, но с какво право спамиш в темата ми и ме обиждаш? Нещо за голяма работа се имаш или какво?

Град
    между Риман§Рахманинов
    batkodoki не та знам какъв си и що дириш тука, но с какво право спамиш в темата ми и ме обиждаш? Нещо за голяма работа се имаш или какво?
    при съмнения - нормално би било да се пробваш да идентифициращ логовете ми като валидни!

че Ти нямаш допир до академичната общност - не е мой проблем!
    че те води простотията и глупостта ти - е твой проблем!

Което пък плавно доказва твърденията ми!!!!

Окей,господин Перфектен."Моите адмирации'',че приемате за напълно грешно твърдението,че при успешна контрaцепция ,няма налична бременност.Разбирам,че е невъзможно да се спори с Вас.Лек ден!

batkodoki смешен си,а и НЕ КАЗА НИЩО ПОЛЕЗНО,КАКТО ВИНАГИ.умираш си от яд,че не изтъкнаха теб ,нали?.Стига си се правил на бог,мненията ти изглеждат вулгарни,надменни и с доза завист.
    Авторке,не си бременна.Вероятно се кaсае до друг проблем.

Град
    пространството на Дисе
    batkodoki, приемам забележката.
    Благодаря.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Окей,господин Перфектен."Моите адмирации'',че приемате за напълно грешно твърдението,че при успешна контрaцепция ,няма налична бременност.Разбирам,че е невъзможно да се спори с Вас.Лек ден!
    опита за "измъкваНЕ" няма как да се получи!

по същество:

1/ пиклата има друг, много по сериозен проблем, пряко касаещ фертилните И способности;

2/ няма такова нещо като "успешна контрaцепция" - хеле пук глаголено от случайни маниачки!

Град
    Варна
    Никаква пикла не съм ти ве Ало. За къф се мислиш а? За велик ли? Ами не не си! Поредният надут пуяк избиващ комплексите си в интернет! Аман от такива като тебе....

пс По темата днес говорих с личната си лекарка и тя ми каза, че няма повод за притеснение.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Никаква пикла не съм ти ве Ало. За къф се мислиш а? За велик ли? Ами не не си! Поредният надут пуяк избиващ комплексите си в интернет! Аман от такива като тебе....

пс По темата днес говорих с личната си лекарка и тя ми каза, че няма повод за притеснение.
    малката невзрачна "пуйка" е всущност тази, която плаща за да прихване някой заблуден осеменител с голяма пишка!
    иначе нямаше защо да се помпиш с ампули Фитонадион +Аскорбинова киселина, всичко това с идеята да си годна да те те пори момчешки Пенис вагинално в стремително точно време.

Глупавото е, че ще плащаш дълги години след това. Най-тъпото, е, че изобщо не разбираш за какво иде реч...

за мен темата е приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си