- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да махна червения цвят ! HELP!
Значи.. преди два дни си купих кафява боя на Шварцкопф, новите ..муус. Цветът се води кафяв касис ( номер 419 ).. а моята естествена коса е руса. Уви, цветът стана ЯРКО ЧЕРВЕНИКАВО-ЛИЛАВО. Искам си стария цвят.. или поне светло кафяво.. някакси съвети как по бързо да падне боята??
![]()
http://prikachi.com/images/460/3713460x.jpg преди
http://prikachi.com/images/468/3713468C.jpg след
Requiem for a dream <3
Супер якото ти е такаа, да знаеш!
Иначе съжалявам, но никога не съм се боядисвала и не мога да помогна.![]()
+++ И двата цвята много ти отиват.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Ей Красавицоо ,много си хубавичка бе..Първоначално написано от lovelysister
а за цвета не знам как се маха...хубаво ти стои
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ауу, този цвят е![]()
! Много готино ти стои!
мерси много сладури...
но хората не ме приемат... не че живея зза нечие мнение..
но и без това имам ниско самочувствие.. просто не се чувствам комфортно.. но мерси за милите думи![]()
![]()
![]()
Requiem for a dream <3
Не е достатъчно фешънско да си червенокосаПървоначално написано от lovelysister
![]()
еми.. в моя град фешънки бол.. като си различен ти се смеят..![]()
Requiem for a dream <3
Първоначално написано от lovelysister
Ми аз съм единственото момиче с червена коса в Каварна (май) и кво?![]()
Стой си така,много ти ходи,кво като другите не те харесват,ако ти се харесваш няма проблеми.
Не знам как да го премахнеш, но цвета е уникален.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз имам подобен от 3 години насам, но не знам как се маха. Знам само, че бързо ще изсветлее (около 2-3 седмици) и ще стане рижава, щом отдолу си руса. На мен поне така стана на краищата на косата, защото преди време бях с цял долен ред син и беше останало русо преди сегашния ми цвят. Изобщо да не ти пука за мнението на другите.
Даже съм н 90% сигурна, че след известно време поне няколко момичета ще се направят като теб.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Боядисай се с по тъмен цвят - амонячна боя, или се обезцвети. НО при фризъор, да не станат някакви други грешки![]()
Много по-хубаво си ти е с естествения цвят. Червеното няма как да го махнеш, няма да се измие, просто ще чакаш да ти израсте косата.
мислех да я оставя да падне след 10-тина измивания и какъвто и цвят да излезне ( светло розово/ рижаво .. ) да се боядисам с някакъв тъмно рус или светло кафяв цвят .. и след това постепенно да се боядисвам по светло и по светло докъто стигна моето си русо..дали е добра идея? :P
и наистина много БЛАГОДАРЯ на всички изказали мнения .. страшни сладурки сте![]()
![]()
![]()
Requiem for a dream <3
Не мога да ти помогна как да го премахнеш но само няма как да не кажа че цвета е супер и си мн хубавичка така.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от lovelysister
Ами по-скоро спри до там, където се боядисваш в тъмно русо или светло кафяво и чакай косата да ти порасне. :P
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Ох червеното е много коварно.. А на тебе ти се е получило страхотно! Мога да ти разкажа за моя експериментЗначи червенокоса съм от сигурно 4-5 години и реших да се правя руса, за да се направя ярко червена като светофар. Естествената ми коса е доста тъмна, а в момента съм с червена коса и руси корени
Поне единия цвят минава постепенно към другия. Така че да не ти пука, има и по-зле от теб.
И аз първия ден не се харесах, но се замислих, че ако нарочно бих решила да се направя така, нямаше да стане. И започнах да се харесвам. Така че да не ти пука. Пък като се поизмие цветът, ако питаш мен мацни един блондор. Косата ти малко ще изсветлее, но ще се изтощи. Аз мисля другата седмицатака да направя. Ако искаш може да ти пиша колко ми е паднало червеното.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Има една процедура казва се 'пране'. Прави се естествено във фризьорските салони,но много изтощава косата. За повече инфо напиши в гугъл пране на коса.
Първоначално написано от marin4itu
дам, пиши!![]()
Requiem for a dream <3
Обещах да пиша след като се изруся. Ами направих го. Станах руса с леко рижави отенъци. Но след като се боядисам с блондор още един път, ще стана съвсем руса. Използвах лилавия прах на SERI. Ето така изглежда: http://www.google.bg/imgres?q=blond+...1t:429,r:1,s:0
Извинявам се за дългия линк.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..