- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Той ми липсва.. или по-скоро човека, за когото го мислех![]()
или пък просто ми липсва чувството да съм влюбена..
и все пак изгарям от нетърпение да ми вземат кучеее![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
След 2 часа отивам на рисуване. Обожавам мястото, на което си 'паркираме' стативите и засядаме за 4 часа. Някак си освобождаващо и откъсващо от всичко друго е. Изключително приятно. След това ще отида да го видя, ще постоим малко в магазинчето и ще отидем на опера. Много искам да го заведа на едно старо любимо място...дано се навие. И утре...заминавам на море. ГотЕно.
От какъв зор станах в 6 тая сутрин?
Умирам за малко сън! Майка ми готви някаква магическа торта вече 4-ти час. Така ми се иска да се излегна на дивана в кухнята, където мерише на разтопена захар, ванилия и карамел и да спяяяяяя. Вместо това ще трябва да си събирам багажа, да чистя, да пазарувам..
А пък и въобще не знам той в колко ще дойде да ме вземе довечера.
Майната му на всичко, взимам си mp4-ката и лягам !!!!
И спря да се върти за миг земята..
Нямам търпение днеска да отида на сладкарница.Много ми се папат тортичкии...йеееей
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Пф ми добре, но ми се излиза, пуши ми се , нз времето е отврат, нз к'во да правя направооо :/
Излизам навън и погледа ми пада на един огромен плакат "Празник на град Девин и минералната вода" и си викам... "И тая година ли, бе!"
Оф, хич не ги обичам тия празници, ама хич...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Доста зле.
Не мога да съм с човека, който обичам, за да не нараня друг важен човек за мен ... изключително объркана съм.![]()
To infinity and beyond.
Някакво мързеливо ми е,не ми се излиза никъде и не ми се прави нищо
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чувствам се супер, а дори няма причина...![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
защо ми пука толкова?
защо се привързвам толкова лесно?
само страдам от цялата простотия,писна ми вече!
МОМИЧЕ!
Кофти.Толкова са ми объркани мислите..толкова искам да го видя най-после..а не трябва да го искам,не трябва..
Направи го страшно трудно..за мен.Нека си е щастлив,но всичко се връща рано или късно. (: А в случая - много рано.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Охх всички ми говорят за торти и пастички, а аз съм на диета мамка му![]()
Мани го иначе .. Чувствам се ужасно, мислех, че ще излизам днес, но нещо не ми се излиза вече .. Вече не знам какво да правя по онзи въпрос, доста съм се отчаялаТрябва да се стегна и то бързо. Реших го вече - тази вечер ще гледам някой готин ужас.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Изкараха ме, че едва ли не, съм най-повърхностния човек на света. И че имам хранително разстройство също. Смехотворно е и не ми го побира главата откъде си набиват такива филми и защо, по дяволите, се опитват да ги набиват и в моята. Имам си някаква цел и си я постигам, кво ми се месят и ми философстват при все, че грам не разбират откъде ми идва мотивацията? Иначе пък що възмущение падна преди време, когато бях напълняла... Тогава ме гледаха съчувствено, сега ме гледат като психично болна.![]()
трябва да спра да се връзвам, знам, ама пмс-то е виновно да се впрягам толкова.
Депресиран. Интересно, с една дума понякога можеш да кажеш толкова много неща, а понякога и съвсем нищо.Забелязах, че понякога, когато човек е депресиран, му е студено. Аха, ето защо зимата продължава цяла година!
Някой идва ли да се бием със снежни топки?![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Добре. След малко ще се яде
.
Един идиот ми липсва![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Не няма да се биеш с снежни топки !! Лято е забавлявай се зарежи ги депресиитеПървоначално написано от blaaablaaablaaa
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
е*ах ти тренировката 2часа и 30мин простоо се скапах. Ама ся ми е толкова яко бахти чувствам повече енергия сега, отколкото преди нея.
Новия треньор си ме хареса нещо и през цялото време ми помагаше и си говорихме, въпреки че не е длъжен щото аз не си плащам за треньор. Сега душ, ще хапна нещо и лягам да спя.<33
Подаръка ще стане прекрасничък<3, толква яко го измислих просто най-якия подарък, който съм правила до сега, въпреки че и на сестра ми беше уникален. Обожавам да радвам хората около мен просто като си отворят подаръците и като им видя усмивките и се зареждамо за 1месец напред. Пък и за мен е супер удоволствие да ги правя)
//някви отвратителни сънища ме измъчиха снощи.
тъжна...![]()
Супер кофти.Но го видях все пак.Идиот.Нямам думи.Искам да заровя всичко минало.
пише ми се нещо смислено и хубаво, и така
отдавна не ми се е приисквало
и съм станала голям непукист. скромното ми обкръжение мрънка нон-стоп, а аз, която също съм мрънкало и половина, си трая. просто не виждам за кво да мрънкам, винаги мога да се оплача за 10033 неща, ама на.
и малко се дразня, че казах на алекс за онова, а не го обсъдихме повече
и не знам дали е защото й е неудобно да повдигне въпроса, или защото е забравила
а то за мен си е важно, нали, нищо, че не мога да кажа на никой
ма така е, някои неща не можеш да споделиш, понякога наистина никой не може да разбере. оф тва прозвуча твърде драматично
доволна съм от духовния си напредък това лято, мисля, че си помагам страшно, но нова година, нов късмет.
АААА!Чувствам се идеално.
Това май е първият подобен празник, на който се забавлявам.![]()
Жива музика, яко пеене, яко танци, после с компания на по биричка - яко смях... въобще всичко беше на макс.
Утре пак.
Пък той не ми се е обаждал от сумати време и честно казано не ми е зле. Опитах - прави ми се на интересен. Пък ако мисли, че ще му ходя зад задникаа, не е познал.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Осъзнах,че успях да стана тоталния непукист за един ден.Дори за часове.И ми харесва.Ще му го върна.Страшно тъпо направи..но..явно така смята за добре.НЕ трябва да ми пука толкова.Хич даже.Хах.
И в крайна сметка ще си пея:
''Забравям за кратко да мисля за всичко
Оставам с безплатните мисли за теб''
Преуморена. И някак тъжна. Детски му работи.
Като се наспя ще ми мине.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()