- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Малко изморена от днешния ден, малко заспала и много ми е топло.
Трябва да стана в 7 най-късно, а още се мотая и не си лягам...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Скучно ми е![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Депресирам се на Against Me! и ям лозови сърмички.
Май ще пиша, отново. За да съществувам.![]()
Уау странно, но факт - безразлично ми е. Е, утре ще е различно 100%![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
чувствам се полу-заспала...скучно ми е...тъпо ми е..абее екстра![]()
Еееееееееееееееееееееееее еееееее, мамицата му!
Хвърлям се в абстрактно-теоритични размисли за идиота, в който съм се превърнала, а съм толкова объркана.
Сетих се най-сетне, че:
1. никой не ми го е забранявал, всичко е било в кухата ми глава.
2. светът не се върти около мен и че ако не кажа как стоят нещата, никой дори няма и да разбере.
3. въпреки всичко винаги ми е пукало от мнението не хората.
4. имам интуиция, ама не знам дали точно това, което си мисля, ми подсказва.
5. има педалски моменти, в които се вземам насериозно без реална причина.
6. всичките ми "проблеми" са били от премълчаване на дребни емоцийки.
7. сама съм се ограничавала през цялото време.
8. мисля прекалено много.
9. страхувам се от простотии.
10. съм кръгъл идиот.
Изключвайки това, силно се надявам утре да стане това, което искам. Защо да не стане? Искам да стане. Наистина. Много се надявам.
чуствам се прекрасно ... сестра ми се връща днес ,а и ще се видя днес или утре с моя играч ^^ радвайте се на последните дни от лятото :*
Едва станахххОчите ми се затварят направо... ама така е като вместо да си легна навреме аз си лягам към 3...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Прозявам се над кафето и бисквитките и нямам търпение да дойде понеделник.След някой и друг час съм на работа, а някак страшно ме мързи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Правя се, че тu вярвам, а тu сu мuслu, че ме лъжеш ..
http://www.facebook.com/pages/Only-You/139575892787800
Скучно ми ее..![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Няма смисъл, слагам край сега. (Нямам време)
За всичките сълзи, които пропилях по теб онези дни.
Ебаси...някой ми е засилил постинга в официалната страница на Светльо Витков за президент във фейсбук и за два часа имам 700 прегледа вече. :Д
Веднъж да напиша по-директна и профанистична статийка и к'во става.
Нарекоха ме антикризисно гадже.![]()
Супер ми е. Имам чувството, че това са най-щастливите ми дни от цялото лято.
А най-хубавото е, че са такива без неговата намеса. Което е много показно за мен.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
I GOT A POCKET, GOT A POCKET FULL OF SUNSHINEEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOO![]()
Не съм спала от 30 часа. Снощи бруталната вечер с много бира, амфети, трева ... и белот имаше по едно време. Сега ще ходя до баба ми![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Adriana Lima <3
Taylor Lautner <3
Ей т'ва е то да си непукист и сам да си правиш гадноТой иска да отидем един ден по-рано за да имаме повече време да сме заедно,а аз,кретенчето,му отказах
Искам го ама уговорката с другите ми е за петък,а и не ми се плаща наем за още един ден
Яд ме е на себе си!Яд ме е,но ще си държа на моето!
Иначе като цяло съм супер!!!И как иначе?!До 12ч. на обяд се излежавахме в леглото и се гушкахмеТолкова готино ми беше ... Само стояхме,гушкахме се,дори не си говорихме ...
И можехме да стоим така още доста дълго време,но трябваше да ходя да си взема куфара,а магазина днес бачка до 15ч.
![]()
Еххх,наистина съм хлътнала по него![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Още ми е смешно, като се сетя за онзи ден.![]()
Иначе в момента си пуша, пия си, пък за по-късно имам за унищожаване цяла голяма кутия с невероятни норвежки сладки.Пък нека ми е зле.
![]()
Чудесно.Много ми е щастливо такова..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Same.Първоначално написано от awesomesheepy
Обичам я![]()
И тя тебе.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Уморено ми е, но се успокоих. Мисля да пусна една тема за едно мое откритие, но да видим дали ще ме домързи прекалено.
Утре ще дам всичко от себе си да има повече продажби и в понеделник ще го гушкам цял ден. Където и да сме.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чувствам се учудващо добре
надявам се и утре да не ме ядоса нещо
МОМИЧЕ!