- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Уморена, премръзнала, измъчена и обезсърчена.
Надявам се утре да е хубав ден.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
прекрасно![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Долу-горе![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Смазана,като видях новият график ме се доплака направо.Отделно се чудя къде е,но не ми пука!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
... Без коментар.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Утре малко лейдис найт. Нямам търпение.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Офф ...![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
http://www.youtube.com/watch?v=Zu1XR...eature=feedlik
Кефя се на таз мацка. Харесва ми как пее, а и импровизира добреКавъра е на ниво, според мен (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Някакво..никакво ми е ..![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Днес се очертава да бъде прекрасен ден,след малко излизам![]()
![]()
Дали не се прецаках да стана рано а? ..![]()
Тия дни се размечтах за миналото .. хъх ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Никак,работа,рожден ден и дано нямам една свобдна минута,че да мисля за някой неща...![]()
Радвам се,че ще излезем .. много ми е интересна тази среща,вълнувам се много![]()
Good . Музика![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Толкова ми е хубавооо...![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Беше великолепен ден!![]()
![]()
Чувствам се олекнала, щастлива, задоволена и влюбена.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как се чувствам ли?!Ами бясна съм!!!
![]()
![]()
![]()
Първо ми звъня 100 пъти "Айде да излезем.Чакаме те.До колко време ще дойдеш?!",а като се видяхме беше няк'ъв нервен и почти си го изкара на менИ после ми вика "Сърдиш ли ми се за нещо?!"
За к'во пък реши,че ще му отговоря с нещо по-различно от "Не,нищо ми няма!" ?!
Аууу,направо не знам ... Ще му го изкарам през носа т'ваТова,че не е в настроение не означава,че трябва да си го изкарва точно на мен
![]()
Като за капак и се нацупи,защото му казах,че в събота ще излизаме с колегите ми от унито."Ама аз не ги познавам!" е к'во?!Аз да не познавах някой друг,освен колегата му,когато за първи път отидох на купон в тях?!
Като за капак днес ми казаха,че са променили датите за изпитите ми за 13 класТия хора не разбраха ли,че съм на лекции и не мога по 100 пъти да си променям плановете ...
Единственото нещо,което ме успокоява в момента е,че като заминем ще имаме няколко дни на разположение да си поговорим по-добре![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Леко изморена,но нямам търпение да излизам с момичета,малко диско няма да ми се отрази зле,единствено първата ми смяна ме притеснява леко,но....![]()