- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Явно съм била много лош човек в последно време, щом пипнах толкова злобен грип... Цял ден се чувствам като парцал и е направо учудващо, че по едно време събрах сили и успях да изляза, за да си напазарувам. Пък като си помисля, че трябва възможно най-скоро да възобновя правенето на коремни преси, и още по-зле ми става.![]()
Бях си приготвила някво супер дългото душевно излияние ама реших,
че няма смисъл. Състоянието ми е по-гадно от пмс и сатурнова дупка в едно.:/
Не е добре да имаш мускулна треска... никак даже (:
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами и аз вече не знам как се чувствам![]()
Цял ден съм в двете крайности - хипер нервна и хипер щастлива ...![]()
То не бяха ядове заради изпитите в моя град,то не бяха ядове заради квартирата ... То не беше щастие след като нещата с квартирата се подредиха,после и се видяхме случайно с един приятел и дойде при нас ... После се скарахме,защото бях нервна ... А сега уж ми е добре,но знам ли?!
Като за капак се сдухвам и от мисълта,че близо 2 седмици няма да си виждам приятелите,но се опитвам да се успокоя с мисълта,че ще видя други приятели,които не съм виждала от края на юниЕдното за сметка на другото
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
супер зле![]()
Както се казва животът е 2 каци, едната е пълна с мед, другата с катран и докато живееш трябва да изпразниш и двете...
Имам чувството, че съм изгребала почти цялата каца с катрана и то само в последните няколко месеца...
Но се успокоявам, че ми остава само тази с меда за напред....поне така се надявам.....![]()
Перфектноо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не, какъв адрес?Първоначално написано от Chacho
Още от сега казвам, че повече няма да чистя.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
Моят.. Айде без чистенето, поне чиниите и подреждането![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само с подреждането бих ти помогнала, стига да не си прекалено разхвърлян.![]()
Иначе за друго не ме търси. Днес тези работи ги свърших с цел, не ми е хоби..
Но виж, ако имаш котка...
Ако имам котка, ще се навиеш? Ша са купи, нема страшно!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
изключително яка разходка до селото
обачееее мечтата ми с бусчето е толкова добрааааааааааааааааааааа аааааааа
Да, да. Ако има котка бих се навила и да измия. Определено.
Има една мачка до нас, която ми прави серенади през ден. Ако я взема и измия, ще мине ли номера? Тъкмо после ще й хвърля един бой.
С такова отношение, едва ли.
Мрънка ми се. Тъпо ми е. Скучно ми е. Мързи ме. Не искам да почвам курсове. Кофти ми е. Исках нещо толкова малко и лесно изпълнимо, пък то не се случи. Защо, бе мамка му? Освен това ядох прекалено много бисквити. Посред нощ. И сгафих.
+++Първоначално написано от TheNewReligion
Каква беше вероятността да го засека? пф .. имам ебахти "късмета" ЧЕСТНО!! ..А държанието ми, което съвсем не трябваше да е такова просто няма да го коментирам ..
Отделно .. продължавам да се сещам за некви хора от миналото ми .. защо беееее??? На нито един от тях не му пука, а аз даже ги мисля ..![]()
Трагедията е пълна .. да идва по - бързо януари и дано големите ми очаквания не се сринат, че тогава вече няма на къде ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре ми е. Като си допия кафето, се захващам да полея растенията и да нахраня трантулата и после навън.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Акълът ми намалява пропорционално на годините, мда. Не стига, че съвсем съзнателно прецаках всичко(и даже бях доволна), ами сега ме загриза и гузна съвест. Пробвах всичко възможно, че да си отклоня мислите в друга посока, ама нъц. На всичкото отгоре, противно на всякаква логика, разстоянието от някакви си 300 км не ми помага, ми само ме кара още повече да задълбавам. Въобще и изобщо - с мъже в близките 5 години(поне) не мисля да се занимавам, и без това само си губя времето. И цигарите мисля да спирам, особено след вчера.
Апатично ми е в известна степен и нямам желание да се срещам с никого, и да подхващам, каквото и да било, ама точно това оставяне на течението, е най-лошото, което мога да направя в момента, затова мисля да си изразходя излишната енергия, като се развихря из къщи. Мисля да чистя, да подреждам, по някое време ще отида и да напазарувам, за да спретна най-невероятните картофени кюфтенца на света.![]()
А после трябва да впрегна всичката воля, която имам, и да седна да изчета(или поне да започна) всичките 1000 страници с ненужна и крайно отегчителна информация.
Захванах се да пиша нещо, което от много време ми се върти в главата. Открих, че не мога да пресъздам мислите и представите си на листа. В главата ми е супер драматично, на листа изглежда скучно, тъпо и без смисъл. Разочарована съм от себе си.