.
Затворена тема
Страница 15 от 60 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1481
    Град
    Пловдив
    Това момче ще престане ли да е толкова мило с мееееееееееен,. чак се дразня... ще взема да избера другия най-накрая
    Оф, не ми обръщайте внимание, не знам какво искам. Живее ми се просто
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Явно съм била много лош човек в последно време, щом пипнах толкова злобен грип... Цял ден се чувствам като парцал и е направо учудващо, че по едно време събрах сили и успях да изляза, за да си напазарувам. Пък като си помисля, че трябва възможно най-скоро да възобновя правенето на коремни преси, и още по-зле ми става.

Бях си приготвила някво супер дългото душевно излияние ама реших,
    че няма смисъл. Състоянието ми е по-гадно от пмс и сатурнова дупка в едно.:/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не е добре да имаш мускулна треска... никак даже (:

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами и аз вече не знам как се чувствам
    Цял ден съм в двете крайности - хипер нервна и хипер щастлива ...
    То не бяха ядове заради изпитите в моя град,то не бяха ядове заради квартирата ... То не беше щастие след като нещата с квартирата се подредиха,после и се видяхме случайно с един приятел и дойде при нас ... После се скарахме,защото бях нервна ... А сега уж ми е добре,но знам ли?!
    Като за капак се сдухвам и от мисълта,че близо 2 седмици няма да си виждам приятелите,но се опитвам да се успокоя с мисълта,че ще видя други приятели,които не съм виждала от края на юни Едното за сметка на другото
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

супер зле
    Както се казва животът е 2 каци, едната е пълна с мед, другата с катран и докато живееш трябва да изпразниш и двете...
    Имам чувството, че съм изгребала почти цялата каца с катрана и то само в последните няколко месеца...
    Но се успокоявам, че ми остава само тази с меда за напред....поне така се надявам.....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Перфектноо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

хихих много ми е сладичък, миличкия ми той

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    В името на чистият и подреден апартамент, измитите съдове, приготвената вечеря, доволната котка, изпраното пране, лъснатия под и общото благо.. трябваше да принеса в жертва маникюра си.
    Вече се чудя дали си заслужаваше...
    Нещо против да ти оставя един адрес?
    Не, какъв адрес?
    Още от сега казвам, че повече няма да чистя.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    В името на чистият и подреден апартамент, измитите съдове, приготвената вечеря, доволната котка, изпраното пране, лъснатия под и общото благо.. трябваше да принеса в жертва маникюра си.
    Вече се чудя дали си заслужаваше...
    Нещо против да ти оставя един адрес?
    Не, какъв адрес?
    Още от сега казвам, че повече няма да чистя.

Моят.. Айде без чистенето, поне чиниите и подреждането
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Само с подреждането бих ти помогнала, стига да не си прекалено разхвърлян.
    Иначе за друго не ме търси. Днес тези работи ги свърших с цел, не ми е хоби..
    Но виж, ако имаш котка...

Ако имам котка, ще се навиеш? Ша са купи, нема страшно!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на elysunny
    изключително яка разходка до селото

обачееее мечтата ми с бусчето е толкова добрааааааааааааааааааааа аааааааа

Мега фен Аватара на xoxi
    Да, да. Ако има котка бих се навила и да измия. Определено.

Има една мачка до нас, която ми прави серенади през ден. Ако я взема и измия, ще мине ли номера? Тъкмо после ще й хвърля един бой.

Мега фен Аватара на SilverRain
    Заспала се чувствам ...

Мега фен Аватара на xoxi
    С такова отношение, едва ли.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ЯДОСАНА Бахти мързела е този човек,не стига че пак си е взел болничен,не е изморен,пък ми отказва да правим секс,ся пък му се спяло,цял ден спа

Мрънка ми се. Тъпо ми е. Скучно ми е. Мързи ме. Не искам да почвам курсове. Кофти ми е. Исках нещо толкова малко и лесно изпълнимо, пък то не се случи. Защо, бе мамка му? Освен това ядох прекалено много бисквити. Посред нощ. И сгафих.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Мрънка ми се. Тъпо ми е. Скучно ми е. Мързи ме. Кофти ми е. Исках нещо толкова малко и лесно изпълнимо, пък то не се случи.
    +++

Каква беше вероятността да го засека? пф .. имам ебахти "късмета" ЧЕСТНО!! .. А държанието ми, което съвсем не трябваше да е такова просто няма да го коментирам ..
    Отделно .. продължавам да се сещам за некви хора от миналото ми .. защо беееее??? На нито един от тях не му пука, а аз даже ги мисля ..
    Трагедията е пълна .. да идва по - бързо януари и дано големите ми очаквания не се сринат, че тогава вече няма на къде ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Добре ми е. Като си допия кафето, се захващам да полея растенията и да нахраня трантулата и после навън.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Акълът ми намалява пропорционално на годините, мда. Не стига, че съвсем съзнателно прецаках всичко(и даже бях доволна), ами сега ме загриза и гузна съвест. Пробвах всичко възможно, че да си отклоня мислите в друга посока, ама нъц. На всичкото отгоре, противно на всякаква логика, разстоянието от някакви си 300 км не ми помага, ми само ме кара още повече да задълбавам. Въобще и изобщо - с мъже в близките 5 години(поне) не мисля да се занимавам, и без това само си губя времето. И цигарите мисля да спирам, особено след вчера.

Апатично ми е в известна степен и нямам желание да се срещам с никого, и да подхващам, каквото и да било, ама точно това оставяне на течението, е най-лошото, което мога да направя в момента, затова мисля да си изразходя излишната енергия, като се развихря из къщи. Мисля да чистя, да подреждам, по някое време ще отида и да напазарувам, за да спретна най-невероятните картофени кюфтенца на света.

А после трябва да впрегна всичката воля, която имам, и да седна да изчета(или поне да започна) всичките 1000 страници с ненужна и крайно отегчителна информация.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    fuck

Мега фен Аватара на xoxi
    Захванах се да пиша нещо, което от много време ми се върти в главата. Открих, че не мога да пресъздам мислите и представите си на листа. В главата ми е супер драматично, на листа изглежда скучно, тъпо и без смисъл. Разочарована съм от себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си