- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Малко съм под стрес, но се радвам, че ще го видя.Утре почвам даскало.. ддз. =)
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре съм...както обикновенно.Ама умирам от скука.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Щастлива...Най-после съм си вкъщи.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Шибано. Много шибано. И се чувствам преебана. И съм нервна. Въобще толкова съм нервна, че не мога да си стоя на д-то.
Отвратително.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Копеле, 4 часа учене днес, надминах себе си. Сега ще се разплуя, евентуално още един вечерта, че да не изостана с графика.
И ще имам канадски посетители зимата ^^
КВО СТАА, Е !?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
нещо се дразня .. нещо ме дразни .. оф защо ве![]()
![]()
![]()
theo <333
Я, някой са го отбаннали.Първоначално написано от kyon
![]()
По темата: Доста полезни неща свърших днес. Жал ми е за Ради, че трябва да учи. XD А искам да съм с него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
по тъп месец от тоя сам нямал чесно тапа раота не съм някво емо ама тоя месец сам СЪД
ПП: правописните грешъци идват от там че ползвам конвертер латиница - кирилица
Ами знам ли и аз?!![]()
Много искам да го видя днес за да му покажа,колко дръпната мога да съм ... Не,че 3-4 дена няма да е нон-стоп с мен и няма да види де,но друго си е сега - докато съм нервна.А и трябва да му кажа,че в петък трябва да вземем и бившия ми,защото му предложих да пътува с нас - нека се поопознаят,че и без т'ва ще делят една квартира поне 3 денаПредполагам,че ще се разберат,но ако усетя,че някой от тях се опитва да се проявява като мъж ще има скандали
![]()
Иначе ми е якоЧакам да ми се обадят и след малко излизам с приятели
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
чувствам се добре, което е прекрасно, ново, вълнуващо, искам много неща, но всичко с времето си, мисля, че тази година ще е различна и се надявам да е така
Несигурна, объркана, потънала в спомени ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
СУпЕрРрР![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Гадно ми е... Нещо много-много се колебая какво да направя![]()
Видях го,добре ми е,но не ми е той проблема.
Да си таковам и приятелката,'баси тъпата.
Да си гледа кефа,пак ми смачка самочувствие,и всичкото.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Щастливааа
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
супер гаден ден
6+9