- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Абсолютна грешка беше да се връщам преди поне 5.09, тва е. Едно хубаво нещо не ми се е случило, откакто съм тук, чувствам се малка и нищожна, безсилна, глупава... Нещастна съм и по-огорчена май не съм се чувствала от доста време. Колкото повече ритам и се старая да изплувам, толкова повече ме дърпа надолу. Отделно, явно в пристъп на лудост, започвам отново да допускам в живота си човек, който не го заслужава по никакъв начин.
Мамка му. Знам, че сгафих. Тъпа съм. И се опарих на тая смотана лампа!
Страх ме е. Не искам да си изгубя приятелите, защото наистина ги ценя и обичам. Наистина. Не всичко зависи от мене и зат'ва ми е гадно в момента.
използвана. предадена. сама. празна .
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Тая вечер му спретнах малко/доста гаден номер. Утре обаче цял ден съм си тук и ще се реванширам подобаващо..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Добре.. Чувства се добре и днес мисля да свърша доста полезни неща. Дамм.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
+1Първоначално написано от fama
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Полу-заспала и с болящо гърло.Иначе съм добре. Пия си кафето и изживявам последните минути свобода преди да ме хванат да правим зимнина.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Трябваше още поне 3-4 часа да си поспя![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Трябва да започна да си лягам мааалко по-рано. Иначе чата-пата бива.
Ами супер съм!!!
Утре по това време ще съм на кафе с колегите![]()
Сега си стягам багажа и се чудя щом тоя куфар едва побира летните ми дрехи,то какъв ще ми трябва за зимните?!Някой огромен,в който да мога и аз да вляза ли?!
А предните семестри не беше така ...
Оффф и с него не съм се чувала ... Днес трябва да излезем да се видим и да поговорим за утре.И с една приятелка трябва да изляза ... Усещам,че накрая времето няма да ми стигне за нищо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много съм добре.Радвам се на последните дни от лятото,радвам се и че идва есента, защото ми е любим сезон,слушам готина музика,после ще излизам...Изобщо тези дни се чувствам по-добре от всякога.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Чувствам се добре.Запознах се с един от бъдещите ми колеги .
Довечера може да изляза с приятеля ми.Дано да е добре,че вече сериозно се притеснявам за него
Навън гърми! И всеки момент ще завали. Дори вече започна да вали. Това е просто отвратително!
Не мога да повярвам, че от близо месец чакам тия дни и точно когато всичко е повече от добре - времето се разваля! Всичките ми планове отидоха по дяволите. Надявам се да измислим нещо за довечера, но едва ли...
Оф!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Боли ме стомах..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Искам да валииии,ще умра от жега,чувствам се като в пустиня не помня от кога не е валяло тук
same ..Първоначално написано от cookie_master
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Трябва ми БЕКОН !!!
В 5 магазина ходих, никъде нямаше такъв, какъвто на мен ми трябва..![]()
И спря да се върти за миг земята..
От толкова много време не съм се чувствала толкова гадно..... ще избухна![]()
И сега нагде? Назад връщане няма, напреде не сигурно и рисковано .... Мамка му ... защо все на мене ....