- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Не мога да си представя как толкова части от тялото ми могат да ме болят.чуствам се смазана направо,писна ми да ме задържат вече.Сега леко ме е срам чак че ще си легна толкова рано.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Имах крещяща, от чисто емоционална гледна точка, нужда да помета главозамайващо количество храна.![]()
Искам да съм с него!!!ПЪК!
![]()
Тъпа физика!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре .Видях се с най-добрата ми приятелка
липсваше ми , ходихме по магазините , говорихме си . Видях се и с друга приятелка , млако ми е топло
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сега се сетих за: ''Все на мен ли,все на мен ли случват се беди в аванс?Но живея с надежда някой ден да намеря своя шанс.''Първоначално написано от MoonPie
![]()
![]()
Като цяло съм добре.Не че не се намери нещо,което да спука сапунения мехур, в който си живеех абсолютно щастливо и безгрижно,но не ми пука.Пак ще си слушам хубава музика,ще гушкам котарака(или по-скоро тормозя) и накрая ще заспя, защото днес се съсипах от ходене.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Страсирана и уплашена...
so sad ...
Сгафих. Аз съм супер тъп човек, наистина. Защо през ден тормозя хората? Ебати тъпанарката съм. С всеки изминал ден се намразвам все повече. Ужасна реваншистка съм станала. Не искам да бъда такава. Мразя се направо, трябва да се стегна сериозно и да покажа на хората колко много значат за мен и колко съм им благодарна за всичко.
Липсват ми среднощните чатове..
И спря да се върти за миг земята..
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много тъпа тема..
Като я видя се замислям наистина и ми става сад![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Скука, скука, скука...
Тая вечер ми се връща заради снощи.. да, да!
А имам чувството, че утре ще забравя за срещата. Даже не знам защо се съгласих, но хайде.. може пък да не е толкова зле като миналия път.
И спря да се върти за миг земята..
И аз незнам как се чувствам честно казаноНа моменти ми се спи, на моменти не ми се спи ... Ту ми е горещо, ту не ми е горещо
... Лягам, не мога да заспа, ставам - сядам на компа и нямам какво да правя
... Абе някво заспало ми е и пак на моменти свежвам .. Странна работа, иди че разбери какво ми е и на мен
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Изтрезняла и отвратена от живота...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Какво ви става на всички ? стягайте се да не идвам с трактора![]()
![]()
I FEEL GOOD !
Трактора едвали ще може да смачка човек, колкото живота. Простотията, пошлостта и безхаберието на нацията. Най-добре си е сам, без чувства към разни лицемерни и малоумни индивиди.
Пръски мозък се сивеят
Не съм депресирана. Имам момент на отчаяние от света и хората. Различно е.
Пръски мозък се сивеят
Какво да изповядвам? Разочарованието от жените и колко лекомислено и просташки гледат на любовта? Колко прости и безсмислени проблеми имат? Как самоуважение, лично мнение и аз съм си господае са непонятни за тях думи и изрази? Колко отчайващо прости са масата хора? Как никога няма да се цени нещо, което не е просташко, пошло и обидно за жените(най-вече) или това, че някакви извратени типове обичат да "любят" малки и неоформени телца на 13 14 годишни пикли?
Пръски мозък се сивеят
Естествено е идиотско да очакваш отговори на такива въпроси. Silly me
Пръски мозък се сивеят