- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Luidgie колкото и да го мислиш логичен отговор няма да намериш, така че не си прави труда.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да бе то за нищо няма смисъл. Квото и да правиш, квото и да казваш е глас в пустиня. Безсмислено колкото американска комедия. Жалко, че никой не го интересува нещо по-различно от простотията и забавлението. Дам живота е гаден... Кофти
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Добро утро хорААА!![]()
Чувствам се перфектно! Станах рано, занесох розата на Борето, видях го след то(оо)лкова много време... Тая Испания го е променила малко.![]()
Сега се надявам всичко да мине добре в Пазарждик и като се върне ще го подложа на кръстосан разпит.![]()
Същевременно съм пред дилема дали да не звънна на моя таралежко и да го събудя по никоето време.Малко ми е жал, 'щото не знам кога е легнал, ама направо ме сърбят пръстите да натисна зелената слушалка... Ще изчакам още малко и ще наруша сакралното му спокойствие.
Трябва да му е гедно!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер.Ще ходя да пия кафе и после на работа.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Боли ме гърлото.Мноооого.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добро утро . Добре съм ям бисквити ;д
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Без промяна за последните няколко ъъ седмици?
Трябва ми рязка промяна .. грр![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да, точно днес трябваше да се развали времето..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
перфектжалко само, че ми се провали ходенето на басейнче, заради това време.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Вече съм отегчена.![]()
И трябваше да се видя с една приятелка днес, ама май ще го отложа за утре...
Много съм несериозна напоследък.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Лошо ми е, филмирана съм, страх ме е и като добавка- адски съм неорганизирана и несериозна. Не искам да се коментирам просто, станала съм отвратително отпусната като държание и то в лошия смисъл.
Първоначално написано от leadyflame
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Гр...Първоначално написано от xoxi
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Щастлива![]()
Тъпо и радостно. Днес се преместих в София. Учебната година иде, нови хора, ново нещо.
На всичкото отгоре още съм на чужд нет и ми е кофти.
Наще и те.....
BTW: Някой ако е ходил на лагера по информатика на СМГ, на едно ЛС може ли да драснете какво представлява работата?
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@