- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Току що се прибирам от работа - страшно изморена съм + супер гладнаА като се сетя че утре съм пак цял ден и то сама и направо ми се реве... Да минава по-бързо та да си почина малко, че не издържам вече
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Много доволна от изкараното и намереното днес,чак забравихх колко съм изморена.![]()
И като цяло ми е щастливо.Сега мисля да изляза за по едно и така.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
изтървах ЛИСТОПАД и сега утре ще търся някоя баба на пейките да ми го разкаже ко е станало ... ХАХАХА![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Безразлично ми е.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Добре, защото ще излизам и ще пия![]()
Зле, защото трябва да чакам още час и половина
Добре & зле, заради моя, защото ми погажда номера май май, но добре, защото и аз му го върнах днес =)
Добре, че вторият учебен ден мина и все пак не беше толкова зле =)
Хм това е май =)
Ааа зле, не се харесвам пък ме мързи отново да се гримирам и тн
Ооо и ощее добре, защото може би ще видя някой, който ми липсва от много време![]()
беше гаден ден, но е почти утре ,затова се кефя на живота .... бтл защо пишете за втори учебен ден ? да не сме почнали дскл-о и да не знам?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Много добре.Обожавам последните дни от лятото.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Изморена от това да се занимавам с дейности и хора, които ме изтощават психически.
Просто трябва да поема една нова посока.
Удовлетворена съм, че си прочетох книгата най-накрая. Отне ми месец и нещо, но чак накрая започна да ми върви толкова гладко.
Сега се чудя каква нова да започна.
А котката ми тука вие жално и ме гледа тъжно. Меланхолична картинка, есента ще приближава, днес слънчасах яката ... Т.е. вчера.
Просто странен ден!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искам есента да не свършва никога...Най-красивият сезон.
И искам той да се справи утре.
И искам да съм с него.
И искам да спре да ме боли гърло.
И... искам бисквитка с какао.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някво супер смотано ми е. Утре най-вероятно ще ходим на дискотека дано само не се преебат работите..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Има светлина в тунела от неприятности. Малка и едва блещукаща, но все пак я има![]()
Не е за вярване колко съм притеснена. Ужас. Просто ужас. Няма го цял ден, бяхме се разбрали да ми се обади днес, бяхме планували вечерта. Нещо е станало, сигурна съм.
Не е в негов стил. Няма го никъде - скайп, фейсбук, не вдига телефон... Това просто не е в негов стил.
Ще се побъркам от притеснения. Не мога да си намеря място... няма да мога да заспя. Стана късно да се обаждам на когото и да било.
Трябва да разбера някак какво се е случило. По дяволите, толкова ме е страх... толкова го обичам, че не искам и да си помислям за нещо лошо...
Ужас, просто ужас...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Като най-лесно филмиращият се, непостоянен, несериозен, променящ си мнението през 2 минути и незнаещ какви ги дрънка човек на тоя шарен свят.
И все пак се чувствам добре. Не искам да се променям към лошо, наистина не искам.
Чувствам се тъпо.
Чувствам се много тъпо...
Ще се спра ли най-накраяСамо обърквам нещата. Имам един, меко казано прекрасен човек до себе си, а постоянно се занимавам с другия. Какво да направя като е мил, просто трябва да го отрежа... Оххх не мога, не съм гадна. Не ми е в кръвта
![]()
Будни?
Аз май пак няма да спя..![]()
И спря да се върти за миг земята..
![]()
![]()
![]()
![]()
УНИКАЛНО!!!!
![]()
![]()
![]()
Спях си аз кротко и в един момент се събудих от някакво зловещо чегъртане. Отворих очички и си викам: "Я... на стената има гигантски паяк." И тръгнах да се унасям пак. 2 секунди по-късно: "Wait... WHAT!?"И в 4 и 40 през нощта преследвах най-огромния паяк, който съм виждала след тарантулата ми.
Хванах го!!!![]()
Не мога да повярвам, че нещо толкова чудовищно въобще може да се зароди в апартамент.Гигантски е!
Нямам търпение да го определя.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Преди малко бях сънен,но се радвам че станах толкова рано.
Денят ми сега ще е супер,защото започна така![]()
Tegenaria Domestica!![]()
![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Писна ми вече от тази негова ревност...Имал ми доверие-друг път!Той ако ми имаше поне малко доверие нямаше постоянно да се съмнява в мен,да ме пита с кого съм си писала,с кого съм говорела по телефона....
Или ще се промени или ....не знам