- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Добре съм.Адски ми е изморено защото снощи доста късно легнах,а днес отново станах в 7 и цял ден на крак,но нищо.Добре ми е.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Лакирах си ноктята с хубав бонбонено розов цвят.
Лигличка ще стана, лигличка от класа.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не е на добре да избухвам в истеричен смях всеки път, когато се сетя за снощи.Иначе сготвих и изчистих, та останалата част от деня е предвидена за мързелуване. Евентуално трябва да прочета и поне 10 страници от оная тухла, колкото да кажа, че ми върви регулярно.
Вчера си прекарахме перфектно, днес пратих много и-мейли, така че дано някой да пише за стажа![]()
Няма да излизам. Вече 2 дни съм клийннннннннн =) К'во още.. Добре съм бее.. днеска ще си остана в нас 1 ден.. ще си релаксирам =)
Бясна на работа ест пак успяха да ме ядосат 5 мит преди да си търгна,отделно като видях графика ми се дорева чак на 16 ти съм почивка.Пфф дано вечерта ми мине добре поне.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер,влюбено ми е...нямам търпение да дойде утре![]()
Вече , ВЕЧЕ ми е супер весело и неебателнохахаха ! Евала
![]()
Мм, значи... предвид обстоятелствата, в които се намирам трябва да ми е супер зле, пък аз се чувствам повече от добре!![]()
Видях се със Светла и това направо осветли деня ми. Не я бях виждала от сумати време.
И с Вики се видях...
С Коки се чух, с Мемо излезнах и сега няма по-идиотски усмихнато момиче от мен.![]()
Та ако и той се обади (така между другото) ще е още по-хубаво.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми вървим окей с ученето. Другите неща са кур малко, но не прекалено, ще се оправят.
Тц![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нервна!! Котката пак е разгонена..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Искам само да го видя...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Сдобрихме се![]()
И за какво бяха всички тези скандали ..и той не знае,ама какво да го правя-такъв си е .
Уж бях убедена в това, че всичко вече потръгна като хората, докато майка ми, пак не се съобрази със ситуацията и изръси баш каквото не трябваше пред гаджето ми.... Е нема се научи тая жена, че понякога е по добре да си затваря устата.... Сега заради нея пак съм в кашата и пак има се чудя 100 дни как аджеба да се измъкна и пак да оправя нещата ....
ами сега? Какво да правя? Уффф... идея си нямам. Абе да става каквото щене ми пука вечее
![]()
![]()
Ей за пръв път се чувствам така "Не ми пука за нищо и никой!"![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тая Вики от "Мастило" ме издразни яко.
"Никой не се интересува от бг поп-а. Никой. Всички слушат комерсиални парчета, 'дето са ден до пладне. Той, българинът си е такъв- мисли на дребно, всеки за себе си. Никой не слуша бг музика. Никой. И момичета, не ходете с вечерен грим, дълги нокти и токчета. Айде, моля ви се, да си имаме уважението! Ние некомерсиализираните арт хорица сме супер готините, 'щото сме нахранени духовно и сме против чалгата. Защо никой не иска да слуша Графа, Мариана Попова и "Мастило"? А? ' "
Чшшшшшшшшш, алоууууууууууууу...рррр. "Въри се застреляй!"
Всичките сте много артЪ и загрижени за съхраняването на българската култура, все "подготвяте проекти", "ходите по участия" и храните хората духовно само 'дето те не знаят! Никой не знае!
Отделно си разчекнахте устите да правите анализи на българската народопсихология. Българинът бил прост, егоистичен, комплексиран, страхлив, само на думи, селяндур едва ли не, знаел само да псува и хлеби. Пха!
Ако направите нещо готино, няма опасност да не разберете, че се е получило, не бойте се. Ама да ми излизате с номера, че българите не ви оценяват, 'щото са прости и елементарни, и да си играете на самотните неразбрани от света генийчета, докато меляте едно и също...айде, моля ви се! Имате позволението ми да си затворите устите. Ако толкова искате продуктите ви да се продават, проучете на какво се кефят хората, а не после да се оплаквате, че всичко било в застой и никой нищо не ценял. Хем искате да се продава и да се слуша, хем правите музика, която се харесва на определен тип хора. Е, няма как да стане, избирайте. "Изкуството започва там, където свършва онанизмът." Шопенхауер.
Само за информация- в момента слушам българска песен, 'дето не е на фъфлещата Мариана, инатливата Поли Генова или на невидимия Граф, 'дето винаги ми е лазел по нервите.
Страхотно.Преди малко станах и вече се разсъних.След около два часа ще си я видя,толкова ми липсваше вече![]()
Чувствам се отлично! След малко ще излезем на разходка ,а после ще обядваме с техните![]()
Мноого по-добре от вчера !![]()
Имам нужда от промяна.![]()