- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
плашещо добре![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Цяла вечер я чета тая книга и в крайна сметка нито ми се доспа, нито книгата свърши. Зарязах я баш на последните страници преди епилога, обаче ще се отсрамя и ще си я довърша по-късно. Евентуално се надявам и да поспя, но по-вероятно е да не, противно на всички очаквания да кипя от енергия и добро настроение и пак да ми хрумне гениалната идея да правя бисквити. Да се надяваме, че тоя път няма да се стигне до чак такива извращения или поне не толкова, колкото миналия път - голямо старание и желание, и после обикаляне около фурната като гладна котка покрай рибарски магазин, и накрая се оказва, че съм мушнала 30 броя бисквити, а изваждам една чудовищно грамадна меденка със странна форма.
Сънен (yawn)
След около час почвам преговора,да го взимам вече тоя изпит.
И си мисля за едно човече,за вчерашния ден...толкова си я обичам![]()
![]()
Двете чашки кафе ми се отразяват добре. Xd След малко се захващам с чистене, пазаруване, готвене и тн, и тн. Искам да дойде утре сутрин и да си го гушна.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
последните две седмици- епик фейл и епик уин едновременно
на върха на епик фейла - алкохолизирания разговор по телефона озаглавен "ти мене още обича ли ме..."
втори епик фейл- не съм си прочела книгата още, нито съм намерила пиесата
трети епик фейл- скъсали са някакви талантливи хора в натфиз
първи епик уин- разминах се с болницата
втори - справям се по-добре отколкото предполагах с раздялата
трети- може да се намери някакъв живот все още в мен, макар обвивката да продължава да е затворена и цинична като г-з
аз без теб не мога, аз без теб съм никой!![]()
![]()
+++Първоначално написано от LoveRetroMusic
"Познаваш чувството. Когато всяка клетка кипи, когато онова влудяващо "туп - туп" до слепоочието ти си играе с последните ти останали нерви. Всички други са изпилени, скъсани, унищожени, на ръба да се скъсат. Като струните на китара, силно опънати, но не достатъчно, за да бъдат скъсани.
На ръба."
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
супер ми е , само дето ми е топло , направо горещо![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Ебаси тоя как се е напомпал .... Май ще си го хвана пак за една неангажиращаКво ми пука вече
Дано да си няма друга с която да го прави де, за сериозна връзка - той не е по тея неща.
Някво смотано ми е.
Не ще да вали, а на мен ми се излиза в дъжда.
Искам си момчето. В такова яко време би било велико да се гушнем под завивките и да слушаме как гърми навън...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Слушам егати яката песен. Навява тежки спомени... и навън вали. В главата ми е пълна каша. Знам че го обичам безкрайно много... а за две години и малко отгоре той е изкрекъл тези думички само няколко пъти, които се броят на пръстите на едната ми ръка.... И когато снощи го каза очите ми се напълниха, сега наред с всичко около мен и заедно с мислите ми се чувствам някак... меланхолично.
Очертават се много тежки 8 месеца. Колко много искам да се справим и след тях всичко да е... красиво и истинско, както го чувствам сега...
*въздишка*
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Имам нужда някоя интригуваща личност от мъжки пол да ми се мерне в обкръжението. И да се позастои, ако може.
И една цигара не бих отказала.
Ако си от София...и имаш годинките...може и да измислим нещоПървоначално написано от NambyPamby
Иначе се зарибявам с идея за ново хоби.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чувствам се прекрасно. Разходих се, наваля ме хубаво, прибрах се вир водичка, беше много забавно и отпускащо.Обичам такива дни по женски.
![]()
*подава цигара*Първоначално написано от NambyPamby
разбирам те, аз съм останал с 3 цигари сив дънхил само, а навън е буря и няма как да отида да си взема, деба.![]()
Болна съм, студено ми е, умирам от глад!!!!!
Много изнервено стана в семейна среда.
Не ми харесва това, че всеки ден съм нервна за нещо и то само, когато съм си вкъщи.
Тази вечер как ми се излизаше с него, ама не... Нашите имаха планове, които отмениха в последния момент. Е, ок.. аз не трябва да имам проблем с това, нали?!
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от valdesbg
Влади cockblockedПървоначално написано от NambyPamby
Сериозно що се излагаш![]()
По темата: Понаучих за утре,преди малко се изсипа и един пороен дъжд тук.Много обичам да вали из ведро,да гърми и да съм си в нас.
Утре се очертава,да бъде прекрасен ден,защото ще започне с нея![]()
Радко, откога отговора на зададена покана е излагане? Имах предвид да е извън тийновете.
Иначе докато се смята че в интернет е срамно да се запознаеш с някого... няма да прокопсаме.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House