- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Независимо, че "делово" всичко е супер и съм си свършил всичката работа ми е супер тъпо и гадно.... Как може нещо малко може да скапе всичко ! :@![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Дайте ми момче и ще го обсипя с любов..Имам нужда;
Трябва да забравя бившия,трябва,трябва,трябв .
Иначе всичко е добре.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Да видим:
- плановете ми за довечера претърпяха пълен крах.
- от сутринта нямам вода(ни топла, ни студена), заради някаква глупава профилактика, а изгледи да ми я пуснат скоро така и не се очертават.
- финансовото ми състояние е на ръба и направо се депресирам при тая мисъл, още повече, че имам да си купувам 101 неща. направо не схващам къде профуках повечето.
- държи се отвратително и ми лази по нервите.
- всички ми лазят по нервите, всъщност.
- тия дни ще ставам все по-зла, 'щото мисля да отказвам сладкото и храната въобще, и да го карам само на течности. и без цигари. дупе да им е яко на околните.
Страхотно![]()
btw повече няма да вярвам на проднозата за времето,сварих се днес![]()
Нямам търпение да дойде утре![]()
Все ще се намери някой да ме ядоса.....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Сериозно! Мога ли да го напръскам с нещо и да умре? И ако да, с какво?Първоначално написано от deni979
Който иска да го взима, само да ми се махне от стаята.Първоначално написано от xoxi
![]()
Он: Почти цял ден обикалях магазините с моите шматета и ме няк'во готЕно.![]()
Косматото нещо още си е там, а това до някъде е успокоително. (Хах, не мога да повярвам, че го казвам). Уж Вики не я беше страх, ама като влезна и го видя - излезна със: "Аз тоя мутант не го пипам"... та май ще си гукаме тая и другата нощ с него...
Не мога да повярвам, че го казвам толкова спокойно.Отвратително...
Моя лигльо нещо ме дразни... ама ще оправим нещата.
И нещо ми е студено.
И искам да го видя, ама не знам дали ще е тая вечер или утре...
Кофти седмица - трябва да го избутаме някак до неделя.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ако знаеш как ще му се израдва ;DПървоначално написано от onestar
Ей няма спирка тоя ..
умирам си като се замисля кво ще стане ;хх
ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооф ква съм страхливка![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Sh@d0w, ако бях по-наблизо, дирекшън съм й го дала.
Ама тоя косматко го чака друга съдба, само да се появи от някъде малко по-смел човечец да ме избави от него, ще бъда безкрайно благодарна.![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
onestar, мой! Мой! Искам!
Ама много ли е космат и гаден?![]()
Тия са най-редки.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Тялото му е космато, краката не толкова, но пък са му мнооого дълги. И е повече от гаден.![]()
Аз се чудя... редки видове паяци не "вереят" ли на специални места?'Щото предпочитам тоя да е най-обикновен и просто да е ял повече от нормалното...
For you![]()
I miss you...
Ем какво да ти кажа? :P Всичко се случва. Аз в стаята си съвсем наскоро намерих това:Първоначално написано от onestar
http://www.google.bg/search?hl=bg&su...og&sa=N&tab=wi
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Този от третата картинка много се доближава до "моя".
Инак това не е за мен. Побиха ме тръпки още преди страницата да е заредила.![]()
For you![]()
I miss you...
Гадно ми е че бившият действа като пълен курвар и след няма и две седмици си хвана ново момиче за еб*не ...
Не ми дига тела и се държи като пълен кретен ...
Не, че любовника ми не струва или момчето с което днес бях на среща, но ддз гадно ми е че изобщо не ме изчака да ми отмине и започна да ебе други ... а накрая на мен вика курва ... не ми остави никакъв избор, освен да действам като него. Както и да е рано или късно ще се намери коя да му разбие съцето, и да се почувства така както бях аз - искрено се надявам това да е скоро
http://www.youtube.com/watch?v=Ks9P-...layer_embedded
Скучно ми е и искам целия форум да разбере това!![]()
You are broken, I can fix you...
[quote="onestar"]Сериозно! Мога ли да го напръскам с нещо и да умре? И ако да, с какво?Първоначално написано от deni979
Ами има едни спрейове за насекоми, предполагам, че ще ти свършат работа.Дано само SisiStrange да не ме помисли за някакъв злодей.![]()
ПТ.Супер се чувствам,ама ми се иска да прекарам един цяяял ден вкъщи, а не ми се очертава такъв до края на ваканцията- след това е още по-малко вероятно.
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Onestar има едно много ефикасно оръжие срещу паяци,използвай ГО![]()
Ще го размажа на стенатааа, иначе до сега сто пъти да съм жертвала някоя от обувките си.![]()
For you![]()
I miss you...
Вземи една кутийка, захлупи го, изчакай малко да се завре вътре, хлопни капака и, ако не можеш да ми го дадеш, метни го на свобода навън.Първоначално написано от onestar
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Имах перфектен ден ,като изключим, че съм болна и че сега съм уморена ;( трябва да ида да се къпя и после ще спинкамм =) Утре след даскало ще ходя в Холандия перфектноооооо =)
Тъп ден...
Днес ми беше скучно,нервно,ядосано,тъжн ,разтревожено....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
уморена >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Нахапаха ме яко комарите![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..