- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Ами... умря... по доста трагичен начин. Увисна на кутийката, при което се уплаших и го хвърлих, та падна бая от високо. После стоварих огромна възглавница върху него 'щото не исках да го оставя и да ме налази докато спя. Лошото е, че не умря веднага... чак ми стана жал... ама съм доволна, че най-накрая се отървах от него.Първоначално написано от SisiStrange
- Обичам гласа му. <3 И колко сладко се смее по телефона. <3 Не е за вярване колко щастлива ме прави. Обожавам го просто...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мир на праха му!Първоначално написано от onestar
![]()
И поне ще спиш спокойно. :P
Спи ми се... Но не ми се ляга. Искам да дойде утре и той да се справи перфектно на изпита, а после да го наградя с лудо гушкане.:P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Искам да му кажа, колко много ми харесва, че чувствам нещо към него, но сме били само на една среща ... кой знае какво ще си помисли .... а искам да го видя още утре, искам да го гушна .... и мамка му защо рева .... да не би да съм се влюбила пак ....![]()
New BeginNow nobody knows who I am.
сравнително добре![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
what's on my mind: SUCKER SUCKER SUCKER SUCKER SUCKER![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Светът е бъкан от идиоти, които пречат на други идиоти. Аз съм от типа идиоти, на които все нещо им пречи. Мразя се на моменти. Нито знам какво правя, нито защо. Мисля си няк'ви глупости, спомням си кофти моменти, понякога се самосъжалявам и се чувствам объркана.
Ужасна тъпачка съм. Не си изигравам картите добре и съжалявам.
После защо ставало така, а не иначе...ами, затова! Не трябва да се отпускам, а да се стегна.
Не мога да заспя...![]()
И спря да се върти за миг земята..
Епа.. бива.
Я, имало още будни..![]()
Я си легам е ся.Първоначално написано от xoxi
Пиши на БрианаБанкс, може да намериш незаспала и интересна личност.Първоначално написано от xoxi
Тъкмо една нейна тема четох. Не ме впечатли..![]()
Ах тези високи стандарти! Тогава си е за мене пък. Отивам да се самозадоволявам. Чрез спане. Лека!
Колко да са високи?!![]()
Лека!
Сънен и нетърпелив.Днес ще е хубав ден![]()
Мисля, че ще е хубав ден ... Спи ми се, но кафенцето от МакДонълдс следмалко ще ме ободри![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
добре,но притеснена как ще вървя днес,като не мога да стъпя,пък не мога да почивам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ухилена до уши. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Малко ядосана (again) Този тъпак много ме дразни вече.Разбра,че започнах да го игнорирам и се правя,че не ми пука за него и започна да ме търси ..дори ми предложи.Аз му казах твърдо не..въпреки,че ме заболя,няма да му позволя да ме нарянава повече аз бях до тук.Сега съм в ново училище...очакват ме нови познанства,приятели,Момчет а.Така че,вече нямам нужда от него и без това не спира да ме наранява.След като е с нея защо ме търси,по дяволите..нали уж съм била малка за него,не ме харесвал бла бла .С една дума-женкар,писнало ми е от такива вече.Както казах..бях до тук
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
некомфортно
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
ужасно, отвратително, тъжно... мразя шибания септември!
Гадно, тъпо, тъжно...
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."