- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
въпреки денят си!
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Защо си го причинявам....
Кога ще го забравя....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За първи път ми се случва да нямам сили и желание да се ядосам. Мнооооооооооооооооооооооо л тъпо. 'Начии, като всичко й е наред- никакво внимание, а като сгафи нещо с някой друг, тича да си излива душата при мене, излизаме един път, колкото да отбие номера, нито пита как съм, нито ме изслушва, ако се излъжа да й споделя.
Отсъства от живота ми, когато ми е важно да е там, а като си подредя нещата, идва с всичката си наглост, разваля ми всякаква душевна хармония и се опитва да ми държи сметка какво правя и с кого излизам. Абе, ей! Я върви на майната си. Имам огромно желание да й тегля една тлъста псувня, ама ще го спестя. Не е възпитано. Писна ми от безхаберието й! Ако на нея не й пука за мене, не знам кого трябва да го е еня!
На всичкото отгоре ноктите са ми пожълтели адски. Трябва да ги лакирам безупречно.
Дразнят ме инфантилните й моменти.
Дразни ме и това сравняване с другите и обсъждане на хората.
Дразни ме и тая перманентна нейна безпомщност.
Когато аз се чувствам "безпомощна", си събирам мозъчните клетки и се опитвам да действам. Колкото пъти съм я помолила за някаква елементарна помощ, все т'ва е било прекалено далечно от нея, все има друго да свърши.
Ами, ок. Втория човек, на когото ще тегля майната. Ебати!
Ще започна да се преструвам за всичко пред всички и ще правя всичко, абсолютно всичко напук. Аааа, мамицата ви.
Ето, вече успях да се ядосам. Т'ва е добре, защото когато съм ядосана върша много повече неща, отколкото в което и да е друго състояние.
Дано ме държи повече време.![]()
![]()
Бъгаво ми е...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Липсва ми едно нещо, надявам се да го открия скоро...мисля да си лягам след малко...едно такова умряло ми е
Усмихнато ми е.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мързеливо,не ми се гласи за работа.![]()
замечтано ми е някак, ако всичко се нареди се очертава хубав ден.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Много щастлив, всичко си дойде на мястото.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Очаквах нещо повече от себе си, но айде минало е вече. Иначе умирам от скука - чакам една приятелка да ме изведе от нас, че направо ще се побъркам![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Утре най-после ще се видим...
Много жалко, че т'ва нещо избърза с три дни!Абе направо си ме е яд.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Освен болна и освен, че ми е студено и врата ме боли съм доволна, че Фредерик ми прие поканата =) Иначе ме е яд за онова момче, че едва не му повярвах, но карай..
Охх дано ми отговори Фрее, искам да го опозная =)
как се чувствам лии..злеее .....сама си го правя![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
И добре , и зле. Но сама си го причинявам.
Пфуу..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Супер,вечер шефа е доста щедър.![]()
Сега ме мързи да се глася,но няма как вкарали са яката оферта все пак за довечера.![]()
Малко разочарована,но нормално,аз и аз какво очаквам ;о
Иначе,доволна,най-после стана..пффф..
Доста трудничко беше днеска..гр
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Щастливо си чувствам.
Причината е една![]()
![]()
Чувствам се малко тъжна,ама като изключим някои неща съм окей.![]()
Днес ми направи временна татуировка. На него си направи същата. Много ме кефи..
Ако след 5-10 години сме още заедно искам да са истински.
И спря да се върти за миг земята..
Всички сме във филма.Първоначално написано от jghgh
![]()
Опитах, наистина, ама не ми се получава. Отначало пробвах с "клин клин избива" и гледах въобще да не се застоявам на едно място, сега съм стопирала и чакам нещата да се уталожат от самосебе си. Зяпам филмчета, чета разни приключенски романи и гледам много да не го мисля, ама... явно ми трябва още време.
Срамота. На дърти години да се втелявам и да не мога да си контролирам емоциите.![]()
кофти се чувствам..Едно момче така ми е легнало на сърцето, че... ;x но все пак каузата е загубена...
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
изминаха 5 дълги гадни шибани месеца и не мога да я изкарам от сърцето и ума си.. какво се случва с мензапочвам да се побърквам на моменти се чуда къде да се дяна.. 5 месеца а още пълня очите в моментите на самота мислейки за нея
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..