- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Смей се тиПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Днес супер якото суши и басейн + бири, но взех, че скочих във водата с телефона си.
Профит? Не. Дано се оправи, че съм без телефон за някакво време, а не ми се дават кинти за нов.
Каква ирония.Баща ми днес се прибира и ми носи нов телефон.
Само не разбирам защо купува телефони, след като нищо не схаваща от подобни техники? Жест... дам.
Залавям се с разузнаването му!
Само дано не мисли, че... м! Ще видим дали е просто жест.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Дай ми го на мен ако не ти трябва, и без това може да имам нужда.![]()
Тъпо.
Ходеше ми се на дискотека обаче нещо се пре*баха нещата и сега съм принудена да си вися вкъщи цяла вечер и да се чудя какво да правя...
Не можах да се наспя, станах рано... за сметка на това пък следобяд като никога спах 2 часа. Утре обаче пак ще ставам рано - егати 2 почивни дни имам и през 2-та няма да се наспя :/
Ще пускам някоя лигава романтична комедия и тва е...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Блаааа, може ли толкова м ного агресия да има в мен? По принцип съм ебаати спокойния човек, а днес колко съм викал на разни хора...
Предполагам че ми е време да си хващам чантичката и да се изнеся на квартира.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За първи път ми се иска да избягам от нас през нощта.
И той е причината.
Но не мога. 'баси..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
По принцип си имам и не ми трябва, ама този взе че ми хареса и... не го давам.Първоначално написано от xBadxApple
![]()
Инак днес посетих една заложна къща и се учудих колко добри екземпляри има и то на изгодна цена. Така че ако не ти се дават много кинти - налазвай.![]()
Он: Въобще не ми се спи. Ще си пусна някое филмче после евентуално ще поговорим малко по телефона и да го избутам така до утре... като смятам да стана сравнително рано и да спра да си пропилявам дните в спане.
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ОФФФФФФФ ... ;sss
Страшно объркано ми е ;ххххххххххххх !
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Дебааа! -.- Плаче ми се, а дори не мога да се нарева едно хубаво... И само не мога да разбера това сега защо, по дяволите, беше?!*главоблъск*
Може би там и тогава друга съм била ...
Супер.беше супер яка вечер,чудя се дали има смисъл да си лягам,като след малко трябва да ставам за работа и за курса...![]()
Още един ден 11 часа и край за сега,но нз как ще го издържаа![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Немога да заспяяяяя!![]()
Иначе днес ми е хубав деня, като изключим адските болки в корема... Мразя факта, че съм момиче и трябва да търпя ТОВА всеки месецццц.![]()
Утре ще се видя като за последно с моето момче, след това заминавам за 2 седмици на почивка. Много ще ми липсва![]()
Йеее! Ама то имало и будни, бе! Аз си мислех, че съм единствената откачалка.![]()
- Няма по-щастлив човек от мен. Чувствам се... перфекТно. Ах! <3
Как си го обичам, бе!
Обичам го, дори когато се държи като идиот.
Обичам всичко свързано с него.
Въобще се чувствам у-л-т-р-а влюбено!![]()
For you![]()
I miss you...
[20.8.2011 г. 09:38:58] Аз: искам го САМО за себе си...а той има нужда и от пространство да диша
[20.8.2011 г. 09:39:29] ****: глупак е тоя мъж който отблъсква такава жена.... голям глупак.. щото рано или късно ще разбере че най-важното за него е да се чувства желан
[20.8.2011 г. 09:39:38] ****: пространство да диша... глупак...
[20.8.2011 г. 09:40:11] ****: идея си нямаш какво бих дал за да имам такова момиче до себе си
[20.8.2011 г. 09:40:40] ****: всеки мъж би убил заради жена като теб... само че той явно още си е дете...
Много се замислих над думите на този приятел. Дано е прав. И дано моето момче скоро стане мъж, защото имам нужда ТОЧНО той да мисли така...
Ах, само колко много го обичам.
Де да можеше да ме разбере.
Де да не ми повтаряше "сега ако не живеем, кога?".
Трпение...
Още малко търпение...
За него. <3
^Инче, какви са тези глупости сега?! ;/ приятелят ти е адски прав!!! а съм сигурна че Той ще се осъзнае! Първо ти си уникално готина! И второ сте страхотни заедно ...а той има нужда и от пространство да диша![]()
аз...съм разочарована... дано поне тая вечер излезем и се получат нещата с него..уф, защо винаги трябва всичко да става в последния момент бее...![]()
![]()
![]()
![]()
Унемяла
Humans need fantasy to be human.
Не мога да спра да мисля за това момиче. Още ми е пред очите. Не знам какво му се е случило, но не го пожелавам на никого. Гледката беше ужасна, такова нещо съм виждала само по филмите. Дано да е добре, дано да са му помогнали.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ох след снощи всичко ще се промени .... По дяволите колко да отричам пред себе си ИСКАМ ГО мамка муу а е невъзможно да сме заедно ...
Поне съм сигурна, че в момента и той го мисли ... Доказа го с поведението си, какво да мисля от това което стана иначе ?!! Липсва ми страшно много .. И не мога да се разсея с нищо ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Великолепно!![]()
Градинката ми изглежда съвсем различно сега след чистката. :P Радостно ми е.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Преебана, объркана и изобщо смазана!![]()