- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
яко дъбстеп, дотички и все чил-аут неща.
в неделя - фест.
Той: Защо не ме разбираш? Защо трябва винаги да обяснявам какво съм казал, какво съм имал предвид и да го повтарям и завтарам, и потретвам...
Аз: От седмици наред постоянно чувам, че не те разбирам. Омръзна ми... втълпява ми се в главата това. Трудно ми е, и на мен, не си сам ясно? А ако толкова не мога да те разбирам си потърси момиче, което ще се справя с това.
*мълчание*
Той: Аз това момиче го намерих още преди години...
Аз: Нима?
Той: Да. И това момиче знае че, че, че, че... и всички "че-та" бяха казани по такъв начин, че ме стоплиха... ей така отвътре. Имах нужда точно от това. Имах нужда да чуя тези неща.
Чувствам се... здраво стъпила на краката си.
Искам по-бързо да идва утре, искам да го видя.
Говоря му гадно. Станала съм отвратителна... не се старая, вглъбявам се само в моите чувства и мисли. Ще се промени това. Трябва. Трудното едва сега започва... нека поне да е с добър старт.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добре съм.След мъничко започвам едно гранд мастър почистване. XD И трябва да намеря най-зловещия психо трилър на всички времена.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Гадно ми е! Цяла нощ не можах да заспя, той не спира да ми звъни.Много ми е объркано![]()
Чувствам се добре-изчистих,приготвих му нещо ,което е много вкусно и ще съм в очакване да се прибере.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Направих си палачинки.Има и течен шоколад!
Мммм....
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Блазе ти.Първоначално написано от onestar
![]()
Успокоена съм!!!Вече наистина не се тревожа за глупости.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Обичам да ходя по такива концертчета. И в момента ВЪОБЩЕ не ми се ходи на дискотеки и пр., и пр., и пр. В интерес на истината искам да направя нещо... Искам да тръгнем на училище, да започна да уча, да имам домашни... Толкова безполезна за себе си се чувствам лятото...добре, че са поне книгите. Искам да си взема ролерите с мен, да отида да покарам в парка, а после да седна на една пейка и да почета... Съвсем сама... Със слушалките в ушите...
Да.
Хич не е културно, ама: к'ур за разни заблудени душици, дето собствения си живот не са оправили като хората, обаче всеки път дебнат момент, за да ти пробутат доброжелателните си съвети и лицемерното си съчувствие.
Не можах да спя...,мислех си някакви неща,но иначе съм супер щастлив![]()
В Понеделник ставам на цели 22Остаряяявам.
Имам изпити следващата седмица и направо си е е*ало майката.
И съм хлътнала зверски по много по едно момче, а не трябва да се забърквам точно с негоКак винаги се захващам възможно с най-неподходящите не знам...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Последните два дена свобода,от понеделник започва семестъра![]()
Днес беше доста мързелив ден,подобаващо изпращане на ваканцията,поне и се наспах хубаво.Утре също се очертава да е прекрасен ден с моето момиче![]()
Като цяло щастлив![]()
Открих песен, която мога да пея ДОБРЕ. Ама наистина добре.
Хич не завиждам на родителите си и съседите в момента. Лелелелелеле.
Голям кеф значи!
И спря да се върти за миг земята..
Ох. Стовариха ми огромно количество ябълки и преди малко поне 5-10 минути си избирах съвършената, сиреч, да е без никакви видими дупки и наранявания, че тогава се увеличава шанса покрай ябълката да намажа с мръвка.Избирах, избирах и накрая бях видимо удволетворена, докато не отхапах и не видях отвратително тлъсто създание.
Гадното е, че сега въпросната ябълка ми е в чантичката за боклук и онова нещо може да изскочи от нея и да ми пропълзи извън чантичката и... НЯМА да припаря до кухнята повече, заклевам се.
Мисля да си пусна някой филм,защото се очертава дълга нощ.Пфф и това пълнолуние няма да ме остави да заспя....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Май, това беше краят на нещо, което дори не беше сериозно![]()
Горе- долу![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Изморена,днес изобщо не ми вървеше.Чудя се дали тази вечер ще успея да изгледам филма или ще заспя.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.