- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Реди ми се пъзел, хора... Голям и труден пъзел.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
^ Подсети ме, че имам един от 1000 части, който не съм пипала през живота си и си нямам и на идея къде е...![]()
Вече съм добре. Обзело ме е странно желание да съм по-добър човек.
Обнадеждена съм, в очакване и благодарна на всички за всичко.
Лошото е, че такива страхотни настроения при мене минават за час. После- кел файда.
Леле, точно такъв искам. Приятелят ми ми каза, че има един от 500 части, но са надписани с цифри и няма да ми е интересно, при което си помислих, че един от 1000 без никакви цифри ще ми е егати удоволствието да редя.
Направо го искам, което е жалко... защото май няма да си намеря такъв. Дори не знам дали още ги произвеждат...
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
еба ми се майчицата да си свалям корите на вратите днеска 3 пъти заради скапаното централно та сега съм решил да акам във форума, та да ми мине.
Има ги още. Аз имах един със сцена от "Червената шапчица", който съм го редила 5 часа без прекъсване. :PПървоначално написано от onestar
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ехххх, че ме раздразнихте, наскоро се бях присетила за това как ми се реди пъзел, макар и да имам един от 1000 части някои са изядени от кучето ми![]()
Точно такова нещо искам. Да го редя с часове...Първоначално написано от SisiStrange
Ще потърся из нета ще си поръчам! Реших го вече.![]()
leadyflame: Едно време като имах от онези по-малките пъзели, много ме беше яд, когато ми липсваше някоя част и не можех да го видя пълен. Пък за пъзел от 1000 части липсата на една би ме ударила в сърцето. (хЪх)
Vilencety: Честит рожден ден. Много усмивки, щастие, успех, сбъднати мечти и незабравими мигове пропити с много любов.
(Леле, колко гадно се чувствам... подтиснато, замислено, самотно, отвратително!)
For you![]()
I miss you...
Определено е супер гадното да разбереш, че някоя част липсва, толкова много да търсиш и накрая осъзнаваш,че всъщност е изчезнала![]()
![]()
Чувствам се леко влюбена ... и аз не знам как точно да се изразя. Радостна, много, много радостна, че продължих напред и дадох начало на нещо, което ме прави много щастлива напоследък ^^
Цял ден не съм налетяла на сладоледи/шоколади/бисквити/солети/сандвичи и прочее, което си е завидно постижение за мен, менюто ми се върти около 5 позволени храни и пак се уливам, да му се невиди.Чакам да дойде понеделник и фитнес залата да работи, за да мога да се изтормозя до край.
Иначе съм си изтеглила 2 филма и мисля с тях да си запълня времето, докато ми се приспи(евентуално).
Mисля да лягам, за да избягам от гадната действителност.Иначе знам, че скоро няма да имам нет и ми е някакво тъпо ....
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това беше, отвратена съм от всички![]()
![]()
Искат да ме правят на глупачка е този път мисля, че беше постигнат, благодаря че се чувствам отвратително, благодаря![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изтормозена 11 пореден ден![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Каква хубава сутрин.![]()
Снощи сънувах странен сън, в който в терариума се беше появила изведнъж втора тарантула и се биеха с моята.![]()
Днес се очертава да е много хубав ден.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Честит Рожден Ден! Жива и здрава!Първоначално написано от Vilencety
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Чувствам се добре.Правя закуска на мойто мило и след като закусим ще излизаме,че днес също имаме много работа за вършене...
А утре е 12-ти !Толкова съм нетърпелива.Започва първият семестър!
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Супер,преди малко се подстригах,прибрах се и се изкъпах и сега излизам да си я видя![]()