- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Открила си някаква книга-магнит за хубави работи? Я, споделиПървоначално написано от NambyPamby
![]()
Аз съм супер изморена, заспах тая нощ към 1 и станах в 5. Взех си от библиотеката книга, която се очертава като доста интересна, но ме е страх да я почна сега, защото съм почти сигурна, че ще заспя. А заспя ли, няма и да стана до утре. Което пък също е зле, защото почваме училище и трябва да си оправя графика. Което пък не е никак лесно... !
И спря да се върти за миг земята..
Почти не съм спала от нерви, а и нашите не ме оставиха на мира...Сега ми е сънено и гадно, а утре трябва да се ходи на даскало.Отврат.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
За кой филм става въпрос?Първоначално написано от SisiStrange
Аз доста ги обичам тези...
...
Тази сутрин изпратих сестра ми. Ще ми липсва.
Довечера задължително трябва да се видим и да го нагушкам! Ако се наложи ще отида там и ще го отмъкна насила, пък после шефката с мен да се разправя...
Утре е 15-ти. Бива. По-бързо да започва и да свърша тая учебна година...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
утре пак на училище и се почва графика![]()
![]()
![]()
Преди малко се върнах от лекции.Страшно съм изморена ...и тая висша математика ауууу мразя я![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Защо винаги последните моменти са най-хубави, а? А? А? :\ Пак, добре, че ще се видим в петък, много се радвам. Как си бях свикнала..Уф. >< Искам да си бъда с него и да си се гушкаме...като снощи. <3
понася се..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
[19:17:07] Стела: кажи на onestar, че става думаПървоначално написано от onestar
[19:17:13] Стела: за human trafficking, но съм банната
[19:17:16] Стела: за 3 дни
[19:17:28] Стела: и затова не и отг. аз
[19:20:44] Стела: (в дневника)
По темата:Страхоооотен ден,обичам я![]()
"...Би трябвало да го преценя не по думите, а по делата. То ме изпълваше с благоухание и светлина... Зад дребните му хитрости трябваше да доловя неговата нежност..."
Чух гласа му и ми стана едно такова хубавичко.. Ох..![]()
Защо ли винаги трябва да си го правя лошо, как може да съм такава, бе трябва да се стегна малко![]()
Да... преди малко случайно я видях в БАН-списъка.Първоначално написано от Sh@d0w
Благодари й от мое име. За пръв път чувам за този филм и ще си го дръпна, така или иначе ми се гледа нещо. (:
...
Чувствам се... ужасно. Ама ще го преживея. Надявам се на по-успешен ден утре...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Щастлива съм с него, но. .. много ме задушава :/
Просто страхотен ден!
Не е истина как ме кара да се чувствам![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Разкажи малко повече, ако решиш, че ме загриза любопитствоПървоначално написано от NambyPamby
![]()
Бях чела преди Wishpin, много верни неща имаше, но стилът, на който е написана ме дразнеше. Пък и според мен всеки трябва сам да открие начина да се чувства в хармония със себе си. И все пак, някои неща са общовалидни.
Фредерик Бегбеде "Разкази под екстази". Невероятно нещо. Вулгарно и скандално през по-голямата част, но невероятно. Щом останах на компютъра да чета, значи има защо.
ООО, за малко да се издъня много жестоко. Направо не мога да повярвам още какво се случи...
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Много ми е щастливо,изобщо не очаквах да направи нещо такова.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Наранена , тъжна .. Имам чувството ,че никога нищо няма да се нареди .. Дори може би и гневна .. ;(
Или всичко или нищо .
Побърквам се от мисълта, че тя е с някой друг в момента, а не с мен... http://vbox7.com/play:d7b62925
Колко малки жестове от негова страна ме правят така неописуемо щастлива, много се радвам. Като току що влюбено човече съм. Поне така се чувствам. Мисля, че ми личи, всъщност. Не спирам да се усмихвам и да мисля за него. Пфу, колко е хубаво. <3
Вече съм ядосана. И на себе си, и на нея.
1. Сгреших, признавам.
2. Обаче да ми се прави, че нищо не е станало, е тъпо. Ако има нещо, може да ми го каже, ще го оправим.
Мразя някой да се прави на мнооол силния и безразличния, а после при удобен момент, да ми вре грешките в носа.
3. Мразя да заспивам ядосана и скарана с някого, без да сме се изяснили.
4. Мразя се, зат'ва се получава така.
5. Чувствам се безсилна да променя нещата.![]()
Чакай малко... вие не почнахте ли онзи ден? ЛОЛ!Първоначално написано от DevilWish