.
Затворена тема
Страница 39 от 60 ПървиПърви ... 2935363738394041424349 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1481
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изморена и ядосана,заради тъпия концерт ми взеха здравето на работа 13 часа пфф....но пък беше инт ден като цяло,като изключим даскало.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Infinity
    Мм, зле май.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Отвратително се чувствам. Просто... ужас, ужас...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на xoxi
    Не знам на какво се дължи променливото ми настроение.
    Сутринта не можех да си намеря място, на обяд ми беше супер безразлично, след обяд ми беше умряло някакво, привечер ме избиваше на рев, сега пък ми е отново безразлично към всичко и всички.
    Едвам мина първият учебен ден и вече съм затрупана с куп училищни проблеми.
    'Баси!
    И спря да се върти за миг земята..

След малко на даскало
    фак

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Мързелива. Но пък мисля, че най-накрая излязох на края на тунела.

Добре , като изключим факта , че въобще не ми се ходи на училище.
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Благодарна съм за отсъствието на махмурлук след снощи.
    Надявам се да съм била послушна и добричка, и да не съм правила много глупости, 'щото известна част от вечерта ми се губи.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тъпо ми е ... снощи новият ми се опита да се държи собственически с мен, при което пак се стигна до караница ... ревнува ме от бившият, държи ми сметка с кой говоря и тн, а няма стане така неговата работа! Днес уж ще се виждам с него след 1 час, но и аз самата вече не знам искам ли да го виждам изобщо. И междувременно мисля за едно момче с което имахме неангажираща връзка и той иска да се видим в неделята, боже колко е сладък и секси нямам думи, но не става за сериозна връзка, всеки ден в различен град ... не е за мен.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Напълно безразлично ми е... към всеки и всичко.
    Ден за ден. Т'ва е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ох,искам стимул.
    Добре съм иначе. Като изключим,че утре сме на училище..

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Тъпо ми е ... снощи новият ми се опита да се държи собственически с мен, при което пак се стигна до караница ... ревнува ме от бившият, държи ми сметка с кой говоря и тн, а няма стане така неговата работа! Днес уж ще се виждам с него след 1 час, но и аз самата вече не знам искам ли да го виждам изобщо. И междувременно мисля за едно момче с което имахме неангажираща връзка и той иска да се видим в неделята, боже колко е сладък и секси нямам думи, но не става за сериозна връзка, всеки ден в различен град ... не е за мен.
    Обикновено първия месец-два живееш с розовите очила, пък вие на първата седмица се карате, въй, въй.

Добре ми е бе! Вън съм от дупката!

Добре съм, защото ми е безразлично за някои неща. Вече. Много съм щастлива, че се получи така. И същевременно съм благодарна на всички за всичко. Шаляляляля..

Град
    Лондон
    подтиснато ми е .. липсва ми всичко и всички
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Супер фен Аватара на NambyPamby
    DragonLady, да ме прощаваш, ама се държиш като току-що отвързана от оковите на мама и татко девойка от село, попаднала в големия град. Не всичко, което лети, се яде. И скачането от ку... цвят на цвят няма да ти помогне да намериш себе си.

Благинките (ще) продължават да валят с все сила. Поредния шантав ден. Хубаво шантав. През целия ден се чувствах повече от прекрасно, пък колко пъти се разплаквах от смях... Накрая просто се отказах да си оправям грима, то беше загубена кауза.
    Пък живея за подобна физиономия като на Н. тая вечер. "Леле, колко си се променила", последвано от втренчен невярващ поглед и премигване. Едвам се сдържах да не се изхиля, 'ма нали съм културна...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Горе-долу.. писна ми от него още ся

Супер фен Аватара на LeprikonA
    пак изморена. баси. даскалото е тъпо нещо, утре пак, наще ми цакат плановете, изобщо - кофти почивни дни.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Infinity
    Преди 5 часа замина, а вече ми липсва ..
    Как ще ги изкарам тия 10 дена не ми е ясно !
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    NambyPamby ще ме прощаваш ама след толкова дълга връзка с такъв отвратителен за мен край имам право на малко хойкане по мъже

Айде пак свободна птица ша ля ля ля Мъже не ми трябват, само ядове създават

Днес ми разкриха лъжа, която не трябваше да се разкрива.
    Уморена съм физически и психически, а утре пак трябва на училище да ходя.. Лека нощ.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Пловдив
    Чувствам сеееееееееееееее... повече от супер ;д
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скучно ми е
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Заспало.Не ми се ходи нито на работа,нито на даскалло.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си