- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Супер гадноо...как може да се чувствам,май мойто ще бъде цял живот.Уж живота имал две страни,кви страни вее,божеее ...........
Съня ми явно е имал смисъл,егати т'ва нещо сънищата са опасна работа поне да беше за добро,а то. ПФф.Сама съм,няма на кого да се обадя,няма с кого да си кажа 2 думи.А имах толкова много.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пингвините са ЗЛИ!!!!!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Малко ми е анти днеска. Нямам идея какво да си облека, а след малко трябва да изчезвам...
Супер,утре ще си я видя пак (sun)
ПП.Пандите са зли!
зле..хайде да минава това време по-бързо,че ми писна..нали уж..ох
дано поне скоро да излезем и да има какво да си кажем,защото последният път беше трагедия..то и аз доста допринесох отново с киселото си настроение,което надявам се не са усетили много много.. на всичкото отгоре как е възможно всички да се местят ?!?
пак почти не спах ,а за сметка на това като се унесох сънувах кошмари..отново! пфа
да се надяваме,че поне следващите дни ще бъдат хубави защото тази лятна ваканция с нищо добро няма да я запомня.. ох как искам..и как няма да стане..
ех..дано дано...
[21:19:56] Sh@d0w: п-п-п-п-ингвините н-н-наистинаа били зли ;O
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мдам, щастлива съм.![]()
Обичам го!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щях да получа инфаркт. Ужас. Ужас. Ужас.
Два часа се мъча да си направя собственоръчно стелки за обувките. И резултатът не знам дали е добър или лош. Ебати.
Егати отношението, егати благодарността, егати уважението..
Всеки си гледа на него да му е добре, мамка му.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Пингвините наистина били зли ;O
http://vbox7.com/play:52f5aaf2 :s
Въобще, въобще, ама въобще и изобщо си нямам на идея какво искам. Играя си на "ела си - иди си" не толкова от нямане какво да правя(щото определено ми е бая ангажирано), ами от бушуващи хормони. :д И дрехи не можах да си харесам, един шал поне. Невпечатлителна и дезориентирана съм, и май е най-добре да изчакам да ми мине, преди да правя, каквото и да било. Не че сега съм се засилила да правя нещо, напротив, най-големия застой от месеци насам бележа.
Ама бях много добра с неебателносттаПървоначално написано от stylo
![]()
Бивам иначе.
The blood that binds us ..till death unites us
Изморена,но доволна!![]()
Утре трябва да ставам в 6,но поне съм първа смяна,ох жадувам вече за 1 ден в който да не правя нищо абс нищо.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Завиждам благородно, въпреки че се прибрах от планината преди 2-3 дни. Не мога да се откъсна, прекрасно е там! <333Първоначално написано от SonataArctica
Мерси много, Иви! :* Както винаги ми действаш положително на настроението. Оправя се, оправя се. Всичко се оправя. Един ден ще бъдем на едно мнение и всичко ще е повече от страхотно. То не, че сега не е, но просто има още неща за надрастване, явно.Първоначално написано от bloodyF
Екстра съм, той се прибра. Файнъли. <3
Много искам да го видя...нямам търпение до утре!
![]()
Прекрасно, току що направих No scope headshot на Call of duty 4!![]()
![]()
чудесно...
ще взема да се задуша от рев, толкова ми е добре в момента...
това не е нищо в сравнение с моя "360octoheadshotwallbangnoscopecoladeralYY"
Сподели ... какво ти има ... можем да помогнем , пък и ще се почувстваш по-добре ,след като споделишПървоначално написано от Taam
![]()
Мм едно такова никаквомалко ми е тъжничко, но се опитвам да не мисля много за това ... освен това ми се спи, ще лягам да гледам някое филмче
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
ядосана,разочарована, тъжна, влюбена .... охх добре, че скоро ще си лягам, че....
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.