- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Тъжно ми е... Може би от времето, знам ли..
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Едвам заспах тая нощ и котката реши, че в 8 часа ми е време да ставам. Сега не съм нито жива, нито умряла.
Мислех да седна да преговарям, но ме заболя главата още на втория предмет и реших, че още е рано за преговори.
Сега отивам да си направя закуска и да си взема един дълъг студен душ, пък дано си отворя очите.![]()
И спря да се върти за миг земята..
неадекватна. на даскало пълни часове, пфф....
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Офф кофти ми е, не знам какво ще правя :/
никакво не ми едано дойде до даскалото
не знам защо ама имам голямо желание
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Пия кафе с мако и вместо да се радвам на прекрасния слънчев ден си мисля разни глупостЕ, колкото да имам за какво да се тровя, 'щото даже и цигара не ми се пали. Един ранг thedramaqueen би ми прилягал, мисля.
Дразня се на тъпите хора,които ми говорят зад гърба... ОТ какъв зор ще ме обсъждат .. не ме познават,а всички приказват на ляво-надясно..а после ,,ние мразим интриганитите'' еЙЙЙ я са вижте вие какви сте...че после говорете к'во мразите и к'во не ...АМан нямат си др работа
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Много ми е готино, че вече трета вечер ще остане при мен. <3 Мога да живея с него, толкова добре се разбираме и си правим всичко,всичко,всичко заедно... Много съм щастлива!
Чувствам се добре,нищо че днес станах толкова рано.Засега нямам никакви планове за по-късно...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Отвратително ми е ... Все не попадам на мъже бре мамка му ... един свестен няма ... Един ми допадана, накрая започна да се държи зле с мен .... Пффф баси късмета честно ....
Великолепно. :P![]()
И вече просто изгарям от нетърпение да дойде октомври и да се запътя към Биологическия с папчица в ръка.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер,нямам търпение вече да се видим..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ъъм.. Чувствам се якоо но искам да имаа развитие..![]()
Боли ме гърлото![]()
Иначе днес се размотавах наляво-надясно за няколко подписа...да им имам бюрокрацията.
Единственото хубаво днес беше,че прекарах останалото време с нея
I'm soooooo inlove![]()
изморено ми е.. и както съм първа смяна и ми някакво криво![]()
Като изключим кашлицата и че ми е малко изморено, съм добре, защото след няколко часа ще ходя на диско.Мързи ме, да се оправям обаче =)))) Типично..
ОФФФФФ за кво трябва да се прави...или не се прави Просто не му пука..Тогава защо се обади...сега не дига. Не знам какво да мисля вече, а хлътвам все повечееее......;(((((
Чувствам се страшно безполезна.
Трябва да излъжа. Налага се. По дяволите...
А Краси ми липсва толкова много. В главата ми е пълна каша... получава се ужасно...
Тези мисли ме побъркват, а и той не е сигурен... в себе си, в това което иска да направи... не мога така.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Няма да му пиша .. достатъчно от мен ..
не знам кво става сега .. иска ми номера, прави намеци, говори за мен , но не пише ..
?!
глезльо .. ще видим кво ще стане в понеделник..няма да му пиша !
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Екстра вече, ама преди няколко часа бях яхнала яко метлата и благославях наред.
Нямам търпение да се затрупам с всевъзможни извънкласни дейности, да съм постоянно ангажирана и да не ми остава свободно време да дишам даже, само динамика да има и нещо да ми занимава съзнанието, че ми омръзна все да стигам до извода, че липсите в момента са повече, отколкото ми се иска.
Ще ми прещтрака мозъка от нерви. Направо ще откача![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..