- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
върнах се от училище..гладнaа съм![]()
![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Уморена, иначе добремалко гърлото ме боли и това момче вече ми е чак противно, но както и да е.. иначе съм добре
![]()
Имам сериозен проблем за моите години....... да се наям супер добре и да гледам ТВ или да побягам с кучето ...![]()
![]()
Иначе днес беше супер,новата по немски прави смях,малко в произношението не я бива,ам окей....
I Love Transcription![]()
![]()
Хубава тренировка.. още по хубав ще е душа
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Имам чувството, че съм застигната от някаква лоша карма и мъж в следващите няколко години няма да ме погледне, като някаква компенсация за държанието ми към С. вЕрно, че попрекалих, ама си взех някаква поука и... хич не е честно тва в момента.![]()
Да, заповядай, ако ти се карат по 9 часа в даскало три поредни дни.Първоначално написано от DarkTemplar
Вече много щастлива и влюбенааааа![]()
![]()
^^ Ако попаднеш в достатъчно сериозна специалност с достатъчно сериозни изпити и преподаватели това ще ти е пълния рай, повярвай
Днес денят беше окей, свирене, четене и писане, надрасках четири неща в различни насоки. Wuz fun.
Знам, ама поне ще е нещо, което АЗ искам да уча и което ми е интересно, няма да е 9 часа седене в даскало!Първоначално написано от xBadxApple
(Айде, 4 от тях бяха немски и беше ползотворно, ама ако още веднъж преговаряме времената по английски, ще се застрелям).
Странно се чувствам, налага ми се да седя в класна стая и да прекарвам половината си ден в даскало... днес успях да издържа 2 часа..
Липсват ми мнооооого хубавите летни мигове и някои определени хора... някво ми е носталгично..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре,радвам се че най-сетен успяхме да се видим с нея иии също така шефа ме зарадва доста,че ще ни пусне нас долу да сме.Винаги съм искала да рабятя там..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъжно ми е, ама съм обнадеждена и благодарна, така че ш' съ опра'я.
разочаровано и яко издразнено.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Направо ми се реве![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пие ми се ледено студена вода. Толкова студена, че от първата глътка да ми замръзне гърлото и да ме заболят зъбите.
Тия дни такива глупости стават, че вече губя желание за всичко. Не ми се занимава с никой и нищо. Искам само той да е тук и да си седя до него по цял ден, скрита от останалият заобикалящ ме свят.
И спря да се върти за миг земята..
Прибрах се преди малко. :P Беше яко.
По едно време се хванахме да гледаме "Числото 23" и открих, че сбора на буквите в името ми праив 23.I'm big now.
Сега си го чакам с нетърпение да дойде да го гушна. :P![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
нещата се развиват добре ... тоест г/д..![]()
баси странното
ужасно якия късмет имам![]()
обичам си приятелитеи него ..
![]()
каква хууубава усмивка има
<3 .. с две думи - йес бее !!!
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Искам да я гушна много силноооВ момента ми е малко сдъхано, искам да я видя
![]()
Защо го срещнах по дяволите, защо![]()
![]()
Само за да го загубя ли ???
![]()
![]()
Защо в 3 през нощта трябваше да ми се обади и да ми каже край
![]()
![]()
Загубих го, още преди да съм го имала
![]()
![]()
Уж за да не ме нарани .... А не осъзнава ли, че точно с това негово отсъствие не наранява най-много
![]()
![]()
поне ми остана една скапана надежда, че на 26ти може и да го видя пред ректората на университета, но ще има толкова много хора ... дано господ ми позволи да го видя пак, да го прегърна и целуна пак![]()
![]()
![]()
На моменти се улавям, че мисля за стари неща и се дразня на себе си.![]()
Уморена съм ,а имам толкова много работи за вършене...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...