- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Ааа три дена в Родопите с много ходене - чудесно. Още два дена в Пловдив - прекрасно. Надя и Пилето за компания - невероятно
Скоро ще напиша журналче за тия няколко дена.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
прави се, че нищо не е станало ..
ама усмивката му , аа <33
глезльо ..
оф, тъжно ..зле ми е
![]()
обещания всеки може да дава .. малко хора ги изпълняватвече не мога така.. ще се опитам да не мисля за него и .. няма да ми дреме вече .. дано не ми се усмихва, защото бързо ще се откажа от игнорирането ..
искам да заспя и да се събудя чак в понеделник ..
имам да уча 100 думи на немски .. ужс .. отивам да се закопая някъде да си порева на спокойствие ...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Добре съм.
Днес имахме възможност да прекараме точно 10 минути заедно, но той успя да ми оправи настроението, което беше тотално умряло.
Вече съм влюбена с една усмивка повече в него.
И спря да се върти за миг земята..
супер кофти...може би заради времето..м търпение да се оправя .. скапано ми е така![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
VERY HAPPY съм.. ии същевременно страшно объркана ..![]()
Не знам къде да търся сили вече..Трудно е,доста.
Но,ще се справя..нямам избор;
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
изморено, но на кеф ^^ беше хубав ден с много готината вечер![]()
иначе 4 почивни дни - голям кеф ^^ заформя се изложбичка и излизания по цял ден.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Тая е... няма толкова проста, заклевам се.Чувства се застрашено момичето и всяка година ме занимава с комплексираната си особа, обикновено и разни истории с фантастични елементи чувам за себе си, да видим сега какво ще измисли. Моля се да не се повтаря и да поразнообрази малко, че спре ли да ми бъде забавно, няма да й е забавно и на нея.
Пиши ми де,заговори ме...няма аз да съм първа![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Кефя се на дъжда, надишах се хубаво тая вечер на Арена Запад с изгорели газове (ах миризмата на изгорял бензин. Продължавам да се дразня на хората, на които подам ръка и в момента, в който си стъпят на краката вече не ме познават, или на тези, които оценяват само каква кола карам... В общи линии колкото в хубаво, толкова и в лошо настроение... Но само заради мрачното време и дъжда хубавото настроение надделява
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Опитвам се да се разсейвам с глупости от 5 часа насами мисля да си сипя кафе
![]()
Оф. Не ми се спи ПЪК!![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре съм.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
In love.![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Всичко заспаааа, тамън започна да минава по-бързо времето като пиша в форумаШИТТТ
Be careful what you wish for.. punk
Изтощена съм като цяло- по цял ден промоции, без крака съм вечеОбаче ми е готино
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ако не те беше целунал, щеше да има "Ама що не ме целунаааа?!"Първоначално написано от annonimnna
![]()
Добре съм, обаче навън е баааси студа, какво ще обличам![]()
Ама съм на кино довечера. Хихи.
I feel good тарарарамм :Д
сънено още.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
дойдох си и веднага ме хванаха да им помагамма трябва парички да дадат
![]()
..
любовната мъка е стабилна ..
чак в понеделник ще го видя ..![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ужасно объркана,имам толкова много проблеми и идея си нямам какво да правя...И защо,защо точно сега трябваше да се появи той,планът ми за тази година беше различен-без никакви момчета и емоции![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ау деня беше супер хубав.
И се прибрах за малко и се сетих за форумаа ^^
И такам,след малко ще изляза пак някъде (:
Така че съм в доста добро настроение днес.
lalala