- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Тия дни нещо малко съм се променила към него... и той го усеща,не знам защото така дано се оправи,иначе г/д бивам
Най-щастливото момче на земята![]()
![]()
ПрекрасноФорумната среща мина повече от добре
Запознах се с нови и много приятни хора
![]()
Чувствам се добре![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Мисля че се сринах физически.Всичко ми дойде в повече.нуждая се от един ден,само един ден..а го нямам..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Horny.
Same here.Първоначално написано от Sh@d0w
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като пребита. Откога не съм имала такъв "късмет"...
Невероятно не мога да опиша с думи. Луксозен ден, това е описанието =))) добре пих, ядох ,всичко :Р и сега ще си пусна филмче и утре ще си позволя да се наспя хубаво, няма да ходя на училище =) Перфектно просто. Ай лов май лайф..все пак =)
Ооо преди малко се прибраах,вечерта беше наистина страхотнаааа <<<3333
Искам паакпакппак
lalala
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
тцтц...живота си иб*ло майката брато.. пфф
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Отвратително... изморена... смазана...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Перфектно, не съм на даскало, останах си в нас.. надявам се само, че няма цял ден да седя в нас :/ =)
Къде ми е храната O_______________o
отивам на интервю и се надявам да не ме изядат, че съмнително леко звучеше.
а после като един истински аристократ ще пия чай в Неделята на Красно село и ще пиша.![]()
Ами щастливо ми е едно такова ;дд
Въпреки че се събудих преди малко
(:
lalala
От ужасно/плашещо много време не се бях събуждала щастлива, изпълнена с всякаквите му топли чувства и с усмивка на уста.
Направо имам чувството, че съм се върнала повече от две години назад.. когато имах период, в който в продължение на няколко месеца се чувствах така.
Толкова щастливо ми е било тогава, че до ден днешен помня какво беше чувството. Сякаш живеех в някакъв сън.
Сега май пак започва същият сън.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Много особена сутрин. Не мога да си определя настронието.
След 10тина минути потеглям да видя едната от най-добрите ми приятелки и да послушам за интересния свят на Медицинска академия.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ужасно. Толкова ме е яд, ама толкова много.. Но в крайна сметка, не мога да получавам всичко, което искам.![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Мисля да изпуша една цигара и да се залавям да чета гадната книжка, че уж е написана в стихотворна форма и би трябвало по-лесно и по-бързо да се чете, ама... 280+ страници все пак.
Имам доста работа за вършене, пък к'вато съм несериозна май половината ще си остане.![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
^'Що да отлагам днешната работа за утре, като мога да я свърша и вдругиден?![]()
Някак си много заспало ... след малко ще излизам, а ме мързи да мръдна ;д
Или направо другата седмица!Първоначално написано от Evterpa
![]()
Ще взема да се поглезя с нещо...![]()
For you![]()
I miss you...
Леко по-добре вече.