- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Вчера беше перфектно отново..Боли ме главата малко, гладна съммм и трябва да се оправям.
Тря почна да ставам по-рано, ама като имам Малазана е така.![]()
Днес при повече късмет ще свърша три неща и няма да успея четвърто. И вдругиден идва, айде по-скоро да е..
+ Добре съм.
+ Харесва ми да говорим.
+ За сега всичко върви по план.
Ако нещата продължат да вървят по план след около час трябва да се изкъпя и да се видя с него.
- Сервираха ми една лоша (доста лоша) новина и...
- Не знам как (и дали мога) да помогна на сестра ми.
- Работата на баща ми май няма да се получи, а това не е никак добре.
... И все пак ми е няк'во усмихнато.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Готино ми еСлед 20 минутки една приятелка ще идва в нас да се видим и да се наприказваме, а утре съм на кафе със един страхотен сладур, дано само не ми мине котка пътя, че тогава вече ще се утрепам.
Щастлива.![]()
В пълния смисъл на думата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Крайно разочарована. Мислех, че не всичко е било фалш, но явно съм грешала. С последната си постъпка уби и малкото, което беше останало - вече край! Не ми пука изобщоДовечера ще се забавлявам и няма да мисля за никакви проблеми, искам да забравя всичко поне за малко!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Невероятен ден,прекаран с едно невероятно момиче![]()
изведнъж всички си хванаха нови гаджета ;д
оф, колко имам да учаа..понеделник първо контролно по немски![]()
![]()
нямам търпение да го видя ..имам някак хубаво предчувствие.. не може всички тия неща да са случайни !..
ма тряа да съм по-търпелива, че май прибързвам...![]()
пък оназ като му се е лепналатолко ли не разбира, че е грозна и спряла ?!
![]()
той май се оказа инат .. като мен де![]()
ох, сядам да уча..след 5 минути![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Що - годе добре.
Не се оплаквам , гледам да направя живота си , колкото се може по - интересен и хубав.
Но няма да е лошо той вече да си изясни чувствата пред самия себе си и пред мен.
Още повече се убедих, че съдбата си знае работата, като не ме събра с един индивид.Тъпото е, че в опитите си да става интересен показва още повече защо не искам и да чувам за него. Още по тъпото е, че го чака матура, а пише /на шльокавица, разбира се/ neznam, nemoga,neiskam. Обвинява ме, че съм го научила на куп лоши качества. Само му казах, че се надявам да научи от мен и правописа
/не твърдя, че е перфектен, но поне не знам, не мога и не искам зная как се пишат/.
Много обичам разговорите по женски на по чаша кафе и кекс.
Искрено се успокоих, като разбрах, че и тя тепърва започва да си разработва конспектите(т.е в последния момент), и не съм била само аз неорганизирана и несериозна, клатейки си цяло лято краката.![]()
И ми е свежо някакво такова, спах до късно, от никъде не ме притискаха разни хора и обстоятелства, действах си монотонно, флегматичничко, както най-обичам.
На всичкото отгоре си мислех, че днес ще се охарча здраво, пък всъщност само ме черпеха и ... мда, спасих се от банкрут, поне засега.
В чест на хубавия ден мисля да си изпуша последната цигара - от кутията и въобще нататък - и да си сготвя нещо вкусничко за вечеря. ^^
п.п. - тоя може ли така да се излага, бе... на 20 и кусур станал, пък се държи като 12-годишно.ебати досадника.
Не е за вярване колко много мъка има по тоя свят...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ама че съм тъпа ... защо подяволите не му взех номера на това момче ... сега има да го чакам да ми пише тоя скайп ... а уж утре на кафе ще ходим ... а мерака от моя страна си го има ...
утре ще го видя, май само това чакам![]()
иначе изморено, отново. а не правих почти нищо.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ис-кам-ня-кой-да-ме-гуш-ка, за-що-то-и-на-че-ще-се-по-бър-кам!
Страхотен ден си изкарах със слънцето ми![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Тъжно ми е , не трябваше да се държи така точно днес !![]()
To infinity and beyond.
С мама гледахме егати и хоръра.Защо? Защо добрите винаги са толкова тъпи? Някакъв и звъни от вътрешността на къщата през 15 минути и я плаши. Тя не можа за 2 часа филм да хване някоя статуетка или нож и да се въоръжи. ЛОл. Да не говорим, че тия американци имат егати и огромните къщи с милион мрачни коридори и ъгли и никакво осветление. Аз бих се страхувала да се изпикая нощем в такава къща.
![]()
И като убиеца се появи, на нея не и хрумна мъдрата мисъл да се скрие качествено в такава голяма къща, ами се завря в басейна... Пф. Да бях аз щях яко да го нахлебя по телефона първо, а не да скимтя с ужасен гласец: А-м-м-м-а, к-кой с-си т-т-т-и? И после щях да се въоръжа здраво пък да видим дали ще се осмели да ме доближи като съм с 2 ножа и някоя брадва в скута.
(Май много се впечатлявам от хоръри)
Както и да е, искам да дойде по-скоро понеделник, че когато съм до него всички тревоги, притеснения и тн. стават по-поносими. Само като го гушна и светът става по-хубав.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Зле някак си.Снощи станаха доста неща,изморено ми е,а трябва да ходя на работа.
Леко ми е неадекватно.Мисля,че ако продължавам така,скоро ще откача съвсем..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам се добре днес,
чудя се какво да сготвя ...![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Гладна съм, спи ми се, кафето е свършило, а аз още не мога да си отворя очите.
Като видя колко още работа ме чака днес, направо ми идва да зарежа всичко и да избягам някъде.
А пък и той днес е зает, нямам на кой да се оплаквам. Най-важното - няма кой да ми помага.![]()
Само да ми се опържат филийките и ще гледам да свърша всичко по-бързо, за да мога да легна и да си доспя.
И спря да се върти за миг земята..
Прецакаха се плановете,но нищо.
Всяко зло-за добро.
И без това..щяхме да сме малко..и блаллбалбалб
някой друг път.
Иначе,хубаво ми е,но утре даскало и :< садсадсад
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Мързи меее :Д