- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
мен ме мързи десет пъти пове4е от вси4ки взети заедно ама нищо важното е 4е се събудих преди 15:00![]()
Съдбата не е случайност, а избор:тя не се очаква, а се печели!
Иии спагетите са ми готови.(От доста време не бях яла спагети!)
![]()
И сладките ми се пекат. Остават още няколко тави, мажа ги, слепвам ги и ще гледам да си отвличам вниманието с нещо, за да не мисля за тях до утре сутринта та да може да омекнат.![]()
Ммм...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Дооста уморена.
От сутринта до сега само чистене, чистене, чистене... Убих се днес.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Днес се чувствам по-добре от вчера.. и се радвам..
Не се наспах, защото сънувах бахти и тъпия сън.. /стреснах се и скочих/..
Гладна съм.. уф... има кво да ям, но на вечеря нищо няма да ям пък..
ии и.. така..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Край! Вече наистина си сядам на д-то и започвам да уча!
Леле, колко много имам... пак ще се ляга по изгрев слънце.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много изморена,изумена съм,че шефа е взел момче,но пък ме кефи за сега.Утре сутринта ще видим дали ще се сработим.![]()
Сега ме чакат тетрадки за преписване,а очите ми се затварят![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искам.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Me too...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
...Soon :P
Имам нужда да си направя списък. Или два. Много мразя т'ва чувство на дезориентираност и хаосът, който настъпва с него.
Отпочинах си, намързелувах се, обаче си загубих инерцията, което ме трови от все сърце. Утре имам сума ти неща за вършене, отделно разни уговорки и си нямам и на идея как ще огрея навсякъде, освен ако не се движа със скоростта на светлината.
Като си гледам предишния пост в темата ми става едно такова хубаво.
Свърших всичко днес!! Даже направих повече неща, отколкото смятах, че ще мога. Тоооооолкова съм горда със себе си !!!!!
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се като едно голяяямо ,дебело ,щастливо слънчице..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Влюбена съммм.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не мога да спра да плача![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гадно ми е много .... Мамка му защо чувствам изобщо! Защо!!!!!! Само за да ме боли ли?
Сега пък какво стана?Първоначално написано от DragonLady
![]()
По темата: Трябваше да съм заспала доста отдавна. А не съм. Не знам защо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Позволих си да чувствам нещо към едно момче и на пак всичко завърши трагично ( не е оня за който бях писала тема ) ...Първоначално написано от SisiStrange
по темата: и аз трябва да съм в леглото вече но не ми се спи, а как ще се става в 8 заранта и аз не знам
Много промени, много нещо.
Имам чувството, че започвам от началото. От кое начало и какво започвам - нямам представа. Някакво ми е такова странно. Сякаш съм си изпразнила душичката и всички емоции са ми отлетяли. Чувствам се като малко детенце. Чувствам се щастливо, невинно и непрекъснато в очакване на нещо.
Ще спя с усмивка.
Лека нощ !![]()
И спря да се върти за миг земята..
Наспах се и сега се разсънвам още.След около час ще излизам и ще си я видя![]()
Хм това ме подсеща,трябва да потърся картите![]()
Тамън смотах 100 грама шоколад за закуска, как да съм :Д
Ами леко притеснена за контролната ми днес по италиански, но иначе съм добре поне така мисля![]()
![]()
Дoмашно по химияяи входно по биология
..ще минат..аз пак съм си добре..слънцето ме грее,кафето ми е сладко..какво повече му трябва на човек
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Мхм. ^^ Пък тия к'ви глупости са ми писали в хороскопа... "Мрачно настроение", дъра-бъра - да се застрелят.Първоначално написано от xoxi
![]()
Подарих си суупер моШните обеци по случай, че съм толкова ударно красива днес, та ми е удволетворено и доволно.![]()
Стига нещата да се развият по възможно най-добрия начин(а те ще се), в четвъртък би трябвало да изскочи и допълнителен приход на доходи, което ме кара да се чувствам с една идея по-сигурна и ме отдалечава от мисълта за разорение.![]()