- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Искрено ме забавлява. Той не го осъзнава - но е така. Чак мина обвързан.ХАХАХАХА. Не вървиш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
охххххххххххххх колко пъти да му кажа, че обвързана, не означава вързана !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ей я да внимаваш с мацките, знаеш сиПървоначално написано от SonataArctica
В коя местност по-точно ще ходиш?Първоначално написано от SonataArctica
![]()
Чак им е чудно колко много се радвате на планината. Аз тук буквално съм заобиколена от планини и където и да отида виждам само дървета, поляни, скали... направо ми е втръснало.![]()
Он: Чувствам се страхотно!От 5 дена насам най-после се видяхме.
Как обичам да го гушкам... <33
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мента, сайдер и червено вино не са много яка комбинация. Оо
Сега ми се пише, много ми се пише..и окото ми пострада в процеса на действията.
Всичко се започва от начало ... 10 месеца се самозалъгвах, а сега ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Болничка съм .... Е да ти писне от превъзнасации и к*рви (с извинение)...![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Гледа ми се филм, искам да си сменя аватара и не искам..
Момичето дето ми е в подписа засипва с лафове и не знам кои от всички да поставя в подписа..
Ужасно е да си жена..![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Спи ми се.
За първи път за последните няколко дни/седмици ми се доспа толкова рано. Обаче съм и гладна и се чудя кое за кое да жертвам![]()
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се някак... уморена.
Просто искам малко повече време.
Нуждая се от повече време...
Не знам защо е така. Не разбирам...
Осъзнах само, че колкото по-малко мислим, толкова повече си помагаме. Хах.
Толкова повече се наслаждаваме... и сме по-щастливи
... сякаш
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Както всеки ден от 2 седмици насам...Отивам да потичам на плажа и да изчистя главата си от всякакви мисли за отминали неща...!Нямам търпение да минат тези проклети 9 дена!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
бсЧувствам се развълнувана ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо мисля толкова много? И защо тая част от мозъка ми, която ме кара да се сещам за онези отвратителни неща, просто не се изключи? Понякога сама си причинявам всичко...
Защоооо, защооо пак не спах цяла нощ?Този път съвсем сериозно се опитах. Легнах си рано, завих се, убих комара... И пак се въртях 3 часа...
![]()
След час някъде тръгвам и ще си го видя.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
До болка познато.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Иначе днес съм що-годе добре, и как няма, сама съм в къщи ;д няма кой да ми къса нервите.
Искам вече да е следобяд, да се гушнем в завивките и да гледаме филмче. Искам да го усетя близо до себе си. Тези дни, в които не се виждахме, ми напомниха на наближаващата учебна година и се почувствах отвратително. Изобщо не искам да почва... :\
И да разказваш после.Първоначално написано от Hilary_
По темата: Леле, как се стреснах. Имаше хора на терасата ми като се събудих, помислих, че ще ме отвличат пък те за кабелите.![]()
всъщност така като ти гледам не бих им отказала да ме отвлекат.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Доста зле. Събудих се с главобол, крива съм, схваната съм, дразня си се, че съм толкова отпусната, а сега трябва и да ходя по гъза на тая свиня брат ми...Утре най - накрая на тренировка и малко релакс.
Ох, искам на MONSTER HIP HOP POOL PARTY!![]()
Много злеее...![]()
Изтрещявамммм![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..