- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Лудница, лудница, луд-ни-ца.
Тези 5 дни дни ще са прескачане от един ангажимент към друг.
Притеснена, нервна, самотна и в очакване да се случи нещо хубаво... С една дума ГАДНО!![]()
Отчаяно,как може да няма нищо по магазините...![]()
Отделно съм изморена ии много неща са ми в главата.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уморена и весела. Днес обиколихме цяла София с едни приятели.
Искам да дойде по-скоро утре, за да си видя момчето.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами сега ми е весело едно такова ;ддд
през деня мии се виеше свят
lalala
СТУДЕНО МИ Е !!!Измръзвам. Не ми се мисли какво навличане ще пада зимата.
Направих 'баси яката презентация. Доволна съм от себе си.![]()
Усмихнато ми е, въпреки вещицата която вилнее из къщата...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Прекрасно!!!
Той е прекрасен!!!
Ох май се влюбвамЗа да кръшна в почивката по средата на уж лекцията ( тоя говореше само общи приказки и нищо по темата, е кажете нещо за себе си момента, поне аз не го смятам за лекция ), само за да го чакам на паркинга за да вземе с колата и да ходим на кафе
![]()
Ама вече нема кръшкам от лекции за пръв и последен път си ми беше![]()
![]()
![]()
Нямам търпение утре след университета да го видя и да го гушнаааа
^Драконке не че нещо,ама като ти следя постовете в темата,за последните две седмици се беше "влюбила" в три различни момчета,как ги сменяш толкова начесто![]()
По темата:Щастлив,спокоен,нет рпелив да дойде утре![]()
![]()
Нещо ме спира да съм щастлива. И искам да се махне.
ДвамаПървоначално написано от Sh@d0w
Ами ей така наваксвам си
Година и девет месеца се ограничавах заради човек, който не си струваше. Пък и не ми пука, кой какво ще си помисли, аз си живея на макс и за себе си
До тука със живота заради даден мъж
![]()
хремаваааа
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Мъчно ми е...
седмицата започна траурно..като цяло идните 15 дни ще ни смачкат буквално : 6 входни за една седмица хмм..скъсвам си задника и пак все едно нищо .. поне краят на седмицата се очаква да е добър,3 дни самадано всичко мине по план и не се повторят миналогодишните грешки,даноо. мразя я тая заразна меланхолия..ще видим как ще потръгне и дали ще опровергае очакванията ми
![]()
вечерта беше супер яка.обаче прибирам се аз у нас - и наще не са на кеф - "йейй". тъпанари...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Последните няколко дена са доста добрите. Днес ще е почивка, а утрееееееееесупер чаканата разходка с тях
Някак си не искам И. да идва. Всичко ще се промени до известна степен- но няма как студентка ще е тук
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Гледам как слънцето изгрява иззад блока и си пия кафето.
Хубаво ми е.![]()
След малко по-малко от 2 часа ще си го видя.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много съм доволна,че успях да паркирам най-сетне.![]()
сега ще трябва да учаааааа или пък не![]()
Като цяло ми е щастливооо..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
е не, писна ми !
зарязвам тая работа...дано разбере какво е изпуснал
пък и онзи е много готин, но май си има гаджезащо от всички хубави само един-двама си нямат гаджета, но пък точно те са с най-голямото самочувствие и най-големите претенции ?!..
как за една седмица, та и повече, не ме гушна нито веднъж ;сс ..
офф...да си ходи при ония и да не ми се пречка повече в живота..искам да изчезне и да го забравя, но как, по дяволите, като всеки ден ми се налага да съм близо до него ...
трябва да се разсейвам с учене, за да не мисля за него....което е кофти тръпканяма повече да му обръщам внимание и толкоз. точка.
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Леле, колко съм неадекватна в негово присъствие... *facepalm*
В сметчицата ми са ми преведени обещаните пари, че и отгоре. Значителна сума отгоре.![]()
Пак някаква ударна серия от хубавинки подкарах и на моменти е толкова прекрасно, че се чудя вЕрно ли ми се случва.
Щастлива съм, да му се невиди!
п.п. - mynichka, изключително красива си. :}
Още малко.. ще се побъркаммм![]()
![]()
Be careful what you wish for.. punk
Не съм спала на правилната страна явно ;д
Спи ми се...
Очаквам обаждане, трябва да поговорим. Усещам, че няма да мине добре, но ако не се чуем ще е още по-лошо, така че...
Усещам се как започва да ми омръзва. Не знам още колко ще издържа на всичко това.
Нищо няма да бъде както преди. Времето ни промени... променяме се и взаимно един друг...
Все тая... непоносимо уморена съм... от всичко и всички...
*въздишка*
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Спукала съм се от смях днеска.![]()
И сдухано ми беше по едно време.
Направо всичко се омеша толкова жестоко...
Особено в главата ми.
Не знам, не знам...
Имам нужда от него. :\
Усмихнат и щастлив![]()
![]()