- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Не ми е зле.![]()
Утре съм на откриване на учебната година.![]()
И SisiStrange вече официално е студентка.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+Първоначално написано от onestar
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
той ме гушна![]()
умирам![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Изморена съм + това пак ми подрани ... вече 4ти месец ми го спрята тоя номер ...
Но съм адски щастлива!!!! Губя се в прегръдките му, в ръцете му сякаш съм шоколад, който се стапя от нежността и топлината му. След всяка целувка искам да му кажа обичам те, но знам, че е рано и няма да избързвам отново! Само чакам да минат лекциите утре и пак да съм в ръцете му![]()
![]()
![]()
Заспала. Ох, не ми се ляга, но ми се спи, много съм радвоена. Много съм добре иначе, в супер добро настроение съм!![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Мда .. точно 2 часа откакто замина, а вече искам да се връща. Остават още 20 дена. Не знам как ще издържа, но се надявам всичко с него да е наред.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мамицата му нямам време кога да свиря. :/
А тооолкова искам просто да седна и цял ден да се упражнявам.
Страхотен ден
Цял ден бяхме заедно обикаляхме сутринта,после се запознах с някои от новите и колеги в университета и после ходихме на откриването.Много приспивно говорят новите и лектори не знам как ще издържиПосле отново малко се мотахме.
Обичам я![]()
Супер щастлива съм!!!!
Вече официално съм студентка. :P Имам си студентска книжка.![]()
Харесвам вече някои от новите колеги.Дойде ми трудовия договор от работата и ми е гот да си го гледам.
Дойдоха ми и едни обици, които чаках от сума време... Абе щастлива съм.
А най-хубавото е, че си имам едно красиво човече до себе си.
![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И по-добре съм била..
мразя тъпия градски транспорт.. тряаше да тичам , за да си хвана автобуса и нямаше време той да ме гушне![]()
искам да дойде утре.. и седмицата да спре..да няма събота и неделя...
толкова много искам да го виждам, че чак ми се ходи на училище...
пък онази сплесканата постоянно му се натиска, утре даже ще идва да го видине знам как ще я изтрая ..
що не си седи у тъпото 73-то ?! ....
се тая...нещата ще се наредят, усещам го ...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Обнадеждена като цяло..много искам..много искам да дойде.
Иначе,общо взето тежкия ден мина..но не мога така..
толкова го искам,че не се търпя..обожавам да го виждам всяка сутрин<3.
![]()
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Раздразнена.
Голям праз, че мивката не е почистена! Щеше да е, ако я бях чула. А щях да я чуя, ако още не спях сутринта. А защо спях сутринта - щот ме вдигна в 1 посреднощ да й отварям входната врата на блока!
Бивам ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Искам го тоя гущер<3!!!
Невероятно!!! Влюбвам се и то в един прекрасен човек!!! Когато съм с него забравям за всички проблеми и за времето дори!!!
Изключително забавно ми е, когато е наоколо. Непринуден е и усмихнат, и един такъв, толкова прекрасен като цяло, че направо ми пълни душицата. Приема спокойно темерутщината ми и се забавлява искрено на нелепите ситуации, в които го поставям, как да не му се радвам? Като някакъв генератор на положителна енергия е. Когато го няма обаче не се търпи.
Днес отново ме върна години назад. Много топло чувство.
Няма да е зле и времето да се затопли като моите чувства. Ужасно студено ми е!! Не знам защо така. Попринцип си карам зимите без оплаквания, търпя на студ. Сега обаче замръзвам направо, през повечето време нервнича и недоволнича, защото е студено.
Баща ми днес отворил всички врати и прозорци, защото му било прекалено топло в апартамента. Луда работа!
Аз сега съм се навлякла със зимните дрехи и пак треперя. Сигурно ще се разболея.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Добре че имам златни приятели . До сега да бях извършил някоя глупост !![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
МНОГО ми е студено. Особено ръката, с която държа мишката ми е направо ледена.
И отново ми се спи... от няколко дни го карам на час и половина-два сън в денонощието и това не ми се отразява добре.
И ми е няк'во тъжно...
http://www.vbox7.com/play:a38e9902 м'да...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Все не ми стига съня. Вчера спах 4 часа следобяд и 8 часа през нощта и пак ми се спи, the fuck!Радвам се, че е петък и утре ще мога да си се излежавам в леглото до когато си поискам! Файнъли.
Иначе ми е няк'во готино. Приятеля ми ще мине да се видим. Много се радвам, че го прави. Би трябвало на него да му е странно, след като вече учи в друг град, пък то на мен май ми е по-забутано от на него. Въпреки, че за мен нищо не се е променило. В същото училище съм си, със същите хора, пак не се виждаме по 5 дни в седмицата и...Пфу.
Но пък той е прекрасен, за капак на всичко. <3
![]()
Отпуска т'ва онова... имам седмица да си почина малко и почвам лекции... Пфуу колко е хубаво да имаш свободно време. Оставаше и да има с кого да се прекарва, но това е малко друга тема на разговор ;д ..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"