- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Щастливо и доволно човече съм.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Неописуемо щастлив и спокоен.Още един от невероятните дни,прекарани с нея![]()
![]()
Въпреки, че и си чупих нокътя днес заранта, ми е много гот!!!
Бях с него, играхме билярд ( много добри игри се получиха - оспорвани ), после на китайски ресторант. Този влюбен поглед, тази нежност и кавалерство![]()
![]()
Невероятен е!!! Дори като казах на мама за него, го прие доста добре и даже ми каза "дръж се добре пред него, явно е свястно момчето". После отидохме с нея на пазар в едно магазинче със страхотни намаления
Добър шопинг за есенно-зимният сезон си направихме
![]()
Изумена съм от начина по който ми действаа..![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мързи ме.
Нищо не ми се прави.
Обаче коремчето ми се обажда все по-силно и след малко ще ходя да му правя вечеря. А така ме мързи...
И спря да се върти за миг земята..
не разбира ли намеците ми .. ?! ..
![]()
![]()
и защо по дяволите това момиче пада толкова долно![]()
колко е нахална и не разбира, че на него му е се тая за нея
лелеле , колко ме ядосват такива, дето нямат граници
подписала му се на ръката и него му стана тъпо и го изтри
![]()
Die bitch !!
а той е толкова мил, а аз съм толкова влюбена, чак настръхвам .... не искам събота и неделяя..трябва да го виждам..
той е невероятен ... <3
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Нещо се смачках много жестоко точно преди 5 минути. Никъде не ми се ходи, нищо не ми се прави. Искам само той да ми се обади, че вече ми писна и от неговите истории дето ги върти.
^ Як аватар! :Д
Най-сетне малко почивка, утре ще е време за мен си![]()
Добре съм си ама много ме мързи нещо..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
eми спи ми се малко май
въпреки това ми е весело и лигаво
lalala
Още един ден мина. Остават 18![]()
Почвам лекции в понеделник, а ме е обзела такава апатия към всичко, което е около мен, че чак се плаша. Искам си го.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
xBadxApple, 10х! : )
аз нещо пак не съм в кондиция,,,
искам да се прибера, защо трябваше да остана тази седмица?
защо трябва да ходя до тъпата зъболекарка?
а можехме да се видим днес...
Сега вече кой знае кога ще можем пак...
може би чак на 8-ми, the fuck. -.-
//Обожавам да рисувам<3<3<3
чувствам се .. свободна!![]()
![]()
Нещо ми се ходи към Студентски ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Уау, колко хубаво се наспах само.
Не помня кога за последно съм си лягала преди 01:00h... преди години ще да е било.
Май вече ще го правя по-често.
Свикнала съм уикендите сестра ми да е тук, а този път я няма и... ми някак празно, но пък следващите почивни дни ще наваксаме.![]()
Хубави смс-и получих снощи... сега съм изправена пред дилема.
Btw... танцува ми се!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Гадно ! Като някакъв луд е влюбен ,аз не мога да му отвърна на чувствата,не си мисля за него въобще....явно още не може да разбере ,че периода ми в живота въобще не е за никакви такива излишни залъгалки и не ми се занимава
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Аааааайляаааааак! Идната седмица много ще се наакам на колоквиума, ама честно казано грам не ме... такова. Днеска ми е голям кеф. Наблъсках се сутринта яко, и с'а си релаксвам...
Тъпо! Няма какво да правя и чакам да ми дойдат лекциите да си раздвижа малко мозъчните гънки.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чудесно.Все пак цял ден си бях с него.
Чака ме интересна първа седмица.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
влюбено загубено ..
фъък
-.-
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Невероятно щастлив и влюбен![]()
Поредния страхотен ден прекаран с нея.Сутринта обикаляхме,жалко че университетската книжарница не бачкаше събота,както и банката,но поне свършихме други полезни работи
Следобяда също беше страхотен (не можа да не се омаже с чийзкейк на леглото).Ох обичам я!
![]()
Не мога за повярвам че ми липсва училището(е не точно то,един човек
) Трябва да взема толкова решения,времето минава,а аз още не знам какво да правя...
Лениво ми е ... трябва да си чистя стаята и да се изкъпя после, а ме мързиииииии и то яко.
Надявам ся утре приятелят ми да се чувства по добре физически и да е в състояние да се видим. Нямам търпение да го видя, гушна и целуна.