- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Плаче ми се,предстои ми баси натоварената седмица,хич не ги веждам нещата...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Думи нямам. Тотално се обърках вече, не знам какво става, не знам какво да правя, как да си върна предишното настроение и позитивно мислене? Fuck. Пак го направих...
Малко изнервена за утре, дано всичко мине гладко.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
как мина толкова бързо времето ?! Уътъфъ ?
Тва есе няма да стане ... поне немския да науча....имам нужда от време ... поне един ден ! Утре ще е доста натоварено..мда, след малко лягам да спя
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Олекна ми ... поне той няма да се повлияе от думите на тая пача, ако все пак се осмели да говори лъжи за мен пред него. Дано и не се събере с един от приятелите на гаджето ми, че тогава вече ще я загазя ... Не искам да я виждам тая мазна пача ....
Иначе ако оставим това настрана се чувствам прекрасно, след поредният ден изкаран с негоИ утре пак ще си го видя и гушна
![]()
Първоначално написано от polssa
Като чуя тая песен.. или по-точно този странен звук и настръхвам. Буквално!
Никоя друга песен не ми е влизала така под кожата.
Отново ТОЙ ми оправи настроението.
Благодарение на него ще спя с усмивка и тази нощ.
Обаче ми се реве, като се сетя, че трябва в 6:30 да съм на крак.
И спря да се върти за миг земята..
Нямам търпение за действие!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не бях ставала толкова рано от сума време.И хич не ми се спи. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Преди около 30 минути станах.Писах и смс и нямам търпение днес да се видим.Първият и ден в университета.Хм да не забравя да взема моркови от някъде![]()
Някакво весело ми е![]()
![]()
още си пия кафето, някакво бавно ми е. станах прекалено рано май...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
хмм болна съм и ми е едно мързеливо,празно и уморено.
Имам причина да съм щастлива,но няма с кого да споделя.Днес беше важен ден,а трябваше на мина през всичко сама...дори на родителите ми не им пукаше особено...
Чувствам се добре, благодаря :] малко ми е изморено от даскало, ама кво да се прави![]()
Щастлив и ухилен![]()
Много е сладка като бърза наляво-надясно.Ходих до университета и.Радвам се че можах да си я видя днес.
Искам всеки ден така![]()
![]()
Иначе хм звъня на тези от курсовете,но явно ще трябва да ходя тия дни до офиса им![]()
Малко уморена, но в добро настроение. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Доста уморена и леко доволна.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Продължавам да се забавлявам с простотиите на ония скочубри. Момичетата видимо избиват някакви комплекси, имат нужда от внимание просто и понеже въобще не ги отразявам за хора, пък те, милите, толкова се стараят да ме забъркат в някоя интрига и да предизвикат ответна реакция от моя страна, че се отчайват вече, като виждат, че не се получава, и сами се дънят една друга.Глупави са и са предвидими. Не е интересно вече.
![]()
Иначе имам сууупер много работа, а суупер много ми се спи и не знам как ще свърша всичко тая вечер.
Тва неориентирано време ме кара да си хвърля от някъде.
Опитвам се да не мисля как се чувствам..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Леко ме мързи...беше дълъг ден,ама иначе съм си супер![]()