- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Напоследък нямам късметспециално в това отношение винаги не ми е вървяло,чувствам се зле ще се постарая,искам го и няма да се откажа!
![]()
не ми се учииии, не ми се учииии >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
не мога без него ...
невероятен е ..
но напразните надежди не водят до нищо ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ебати човека...<3
Настинала съм много кофти ... запушен ми е носа и само тече ... а до утре треа да се оправя, че съм на лекции, а после ще излизаме с приятелят ми.
И аз не знам как се чувствам.
Празно ми е някакво.
Напоследък той все е зает, с брат му си имат работа. Виждаме се всеки ден, но за отрицателно малко време. Не ми харесва така.
Часовете определени за Него ги прекарвам с друг човек. Приятно е, забавно е, но не това искам.
Каза ми, че този уикенд му е напълно свободен. Надявам се да е така!
А сега ми е време да си лягам...
И спря да се върти за миг земята..
Tърся безболезнени начини на самоубиване![]()
Гони ме агресия, депресия и разгоненост едновременно, ужасно е!!!Ма ши ми мини
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Объркана съм. Защо трябва да е толкова зает? Вече поне нещата с общежитието му са сигурни. Дано в скоро време се стабилизира психически и дано има повече време за нас, защото така не ми харесва никак. Положението на xoxi ми е толкова...присъщо.
В дисхармония със себе си ;д
Некво умрело ми е ... и ми е скукаааааа
Уж свалям една онлайн игричка, която се надявам да се окаже хубаваМеждувременно гледам да се лекувам, че до четвъртък трябва да съм се оправила. Лошото е, че два дни няма да се видя с моето момче
![]()
биващо, биващо. беше ми хубаво днес. какъв хубав залез беше ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не е истина времето колко бавно минава.
Скучно ми е сякаш е понеделник, изморена съм като в петък, а то е почти сряда.
И спря да се върти за миг земята..
Не мога да определя.Искам малко спокойствие,изперквам вече![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
цял ден учене после бягане ,сега се връщам...и пак съм пълна с енергияискам да изляза ..ох,да идва петък да си почина малко от тея входни, тея лицемерия в училище.. пп как искам пак
...
Зле се чувствам, не мога да съм с човека, който обичам .. Как да съм ?!![]()
To infinity and beyond.
Чувствам се леко изморена ,обаче много ме избива на лигавщини и ще взема да си легна вече![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Скомърцано ми е и физически, и психически, а обикновено в такива моменти съм супер безпардонна, та да видим кой ще го отнесе.
болна. мразя да съм болна. >.< и в тъпо настроение.....
Какво правя?!