- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 19
Le rhum au mambo.
Искам всичко да се оправи...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Защоо трянва да е такъввНе знамм...многоо съм ядосанаа...(нямам гадже...просто се харесвам неподходящи
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Толкова озлобена и огорчена,че взе да не ми пука ...
Мисля,че с абсолютно нищо не съм го заслужила!!!!!
Дано скоро всичко да се подреди и да бъда щастлива и аз!!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Леко изморена и все още малко болна, прибрах се преди 30 минути от университета и ми е готНищо, че едната лекция при пилето беше яко скука ама нищо, ще го преживееме. Говорих доста време с бившият по тела и чак се учудвам, че разговора беше приятен и ме накара да се чувствам добре, като след разговор със стар приятел
![]()
Утре програмата ми е меднаА след университета най-сетне ще видя с моето слънчице
![]()
Тези лекции в 8 сутринта ми прецакаха целия ден. Сега само се разхождам като зомби от стая в стая.
Утре поне съм от 11, ама пък съм до 8 вечерта. ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФ. И той ми липсва, искам вече да се връща, липсва ми подкрепата му.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Стана тя, каквато стана.Ти къде го удряш, то къде се пука... Важното е, че празно НЯМА.
Толкова много се радвам, че ще се опита да направи нещо за да се видим в събота<3! Изключително много ми липсва, омръзна ми от телефонната ни любов, искам го пред мен, искам, когато му кажа как се чувствам, той да може да го разбере не от думите, а от погледа ми. Не искам да му казвам "представям си, че ме прегръщаш", а наистина да усетя топлото му тяло до моето... Ах, как само ми липсва!
БЯСНА СЪМ!!!!!!!!!!
шитец.. мисля, че ше правя най-голямата си грешка в живота... дано да е за добро..
Добре съм.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Добре съмСлед всичко което съм преживяла,след всички заблуди осъзнах че съм станала много по-силна и трудно ранима.
Някакво тъпо ми стана. Искам да си стоя в нас. Само ако Д. звънне и каже, че може да излезе ще изляза и аз. Не мога да понасям никой друг в момента. Искам всичко да стане така, както си го мисля в момента за да съм спокойна.
Утре ще се прибера, малко на спокойствие. Искам да си поговоря с брат ми, дано да има време, че ще трябва да си приготвя разни неща за рождения ден.
Някакво счупено ми е. Осъзнавам, че определени неща никога няма да мога да ги простя и това ме убива отвътре. Пък и той май не се старае много много за да получи този резултат, така че няма и защо да се напъвам да прощавам и отново да пренебрегвам себе си. Ще си бъдем лицемери в това отношение завинаги явно, освен ако той не подходи с малко искреност.
Фак дет шит.
Великолепно! Още няколко прекрасни часа прекарани с НЕГО! Даже имаше лек момент на интимност ( не чак секс )Е време беше след седмица и половина да се поотпусне
И утре цял ден ще съм с него
![]()
![]()
Даже има не малък шанс да ме запознае с техните
![]()
![]()
Нямам търпение да дойде утре
![]()
Ох, току що се усетих, че май си нямам съвсем истински приятел.![]()
Сутринта едвам не припадах от притеснение. Много, много тежка нощ!
Сега ми се свива стомаха като си помисля, че тази нощ може да се повтори същият цирк.
Иначе съм много добре. Днес прекарах деня с най-прекрасните ми хора!! А черешката на тортата е, че той вече се е освободил от неприяните си задължение и още утре ще си донесе малкото багаж в нас, за да се почувствам още по-сигурна за уикенда. Знаех си, че няма къде повече да бяга. (!!!!!!!!!!!!!!)
И спря да се върти за миг земята..
"Безполезни са всичките думи да опишат света помежду ни". Просто съм изключително влюбена в него! <3 Искам само да идва събота и да го гушкам и целувам през цялото време. Нямам никакво търпение!
Адски зле , сама , нещастна ..
В момента дори се скъсвам да плача. Просто всичко изведнъж заминава на майната си и повече никога не се връща![]()
Или всичко или нищо .
Много ми е спраскано. Не мисля, че съм с всичкия си след тези неща. Искам само всичко да се оправи, да си изчистя съзнанието, да разбера какво ми се случва и... Трябва да говоря с баща ми... Да.
хм след това какво може да стане
... и какво ли ще кажат се чудя...
абе не съм на дск ..значи съм добре![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Хуууубавичко си хапнахме и поговорихме с братчето, че той даже и почерпи за рождения си ден. Сладур. Добре, че беше той днес да ме разсее и добре, че след малко пак ще излизаме, защото вкъщи се побърквам, не мога да стоя на едно място.
Като парцал. Толкова уморена не съм била от... адски много време.
Тренировките ми изцеждат силите.
И все пак ми е хубаво, че започнаха... <3
И нещо куца... нещо липсва...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мързи ме да уча.![]()